Burke Hedges

Comparare produse (0)
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Burke Hedges

Conducta de milioane. Ediţia a V-a

28,00 lei

Fără TVA: 26,67 lei

„Obiectivul meu, atunci când am scris această carte, a fost acela de a vă învăţa strategiile pe care oamenii bogaţi le-au folosit timp de secole întregi pentru a crea şi a acumula bogăţii.Chiar dacă aţi fi cunoscut aceste strategii în 1900, cel mai probabil, nu aţi fi avut banii sau legăturile neces..

Burke Hedges

Fii propriul tău şef!

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

Fii propriul tãu şef! Oare, nu asta îşi doreşte fiecare? Sã nu mai urmeze ordinele altcuiva. Sã nu mai depindã de acel salariu lunar — care nu e niciodatã suficient de mare. Sã fie liber!Dar libertatea presupune sã-ţi iei viaţa în propriile mâini. Sã lucrezi pentru propria firmã. Sã riştifalimentul..

Burke Hedges

De la lectură la bani

13,48 lei

Fără TVA: 12,84 lei

Burke Hedges provine dintr-o familie de imigranţi latino-americani, care au decis sã trãiascã în Statele Unite dupã instaurarea dictaturii de stînga a lui Fidel Castro.Dupã absolvirea facultãţii de drept, Burke Hedges s-a hotãrît sã-şi dezvolte propria afacere. În prezent, conduce o serie de compani..

Burke Hedges

Marketing la indigo. Cum să faci avere prin metod...

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

Indiferent de cultura căreia îi aparţine, indiferent de educaţia primită, de talente şi de abilităţi, omul se bazează în viaţă pe imitaţie. Aşa învaţă să mănânce, să scrie, să conducă automobilul. Când îşi ia o slujbă şi începe să trăiască în cercul vicios al salariului şi al facturilor ce trebuie p..

Burke Hedges

Afirmă-te sub propria firmă

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

"Uşa către progresul personal se deschide numai dinăuntru." Alegerile personale sunt cele care vă conduc destinul. Burke Hedges demonstrează inclusiv prin exemplul propriei vieţi acest lucru, încercând să-i ajute pe oameni să înţeleagă importanţa dezvoltării personale şi a liberei iniţiative. Cele z..

Burke Hedges

afacerea-de-vis.com

15,41 lei

Fără TVA: 14,68 lei

Probabil că o afacere proprie este visul mai mult sau mai puţin declarat ori conştientizat al oricăruia dintre noi. Pentru Burke Hedges, un asemenea vis a devenit realitate pentru că a îndrăznit să creadă în capacităţile proprii. A explorat oportunităţile şi a acţionat în funcţie de acestea. Iar eşe..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)