Telefon Curtea Veche

Despre noi

De peste 20 de ani, Curtea Veche Publishing este unul dintre liderii pieței editoriale românești, având în portofoliu titluri de ficțiune și non-ficțiune. În 1998, editura a început prin publicarea literaturii de dezvoltare personală, o noutate necesară societății românești de atunci, aflată în tranziție. Colecția „Cărți Cheie” se impune și astăzi prin aparițiile editoriale relevante în ariile de business, literatură motivațională, educație financiară sau socială. Catalogul editurii s-a îmbogățit ulterior și prin colecții dedicate terapiei familiale și de cuplu, științe sociale și politice, psihologie, sănătate și nutriție, gastronomie, cărți pentru copii, dar și literatură contemporană românească și străină.

Curtea Veche Publishing deține exclusivitate pentru publicarea în România a mai multor autori de succes, ale căror cărți s-au vândut în milioane de exemplare în toată lumea: Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, Allan şi Barbara Pease, Edward de Bono sau Jamie Oliver. Curtea Veche Publishing este de asemenea partenerul Casei Regale a României, publicând volume despre sau scrise de membrii Familie Regale.

Aparițiile editoriale Curtea Veche Publishing sunt mereu conectate la tendințele societății românești, editura oferind spațiu de publicare specialiștilor locali din diverse domenii, de la istorie (Adrian Cioroianu), finanțe (consilierii guvernatorului BNR Adrian Vasilescu și Lucian Croitoru), la nutriție (doctorul Mihaela Bilic, specialistul în alimentație raw-vegană Ligia Pop) și jurnalism (Ion Cristoiu, Diana-Florina Cosmin).

În viitor, pe piaţa de carte din România, Curtea Veche Publishing îşi propune să promoveze lectura prin traducerea unor titluri importante, dar și prin dezvoltarea interesul publicului pentru voci ale specialiștilor și scriitorilor români. O componentă importantă, desprinsă din această misiune, este Asociația Curtea Veche, ale cărei programe facilitează accesul copiilor și tinerilor la literatură, prin activități educaționale organizate în toată țara. Mai multe detalii despre activitatea Asociației se pot afla AICI.