Cum să prepari elixirul dragostei și alte poțiuni

Colecție: EZO

Titlu original: Making Love Potions

Traducător: Alina Bâltâc

Copertă: ilustrații de Mădălina Andronic

Anul apariției: 2018

Număr pagini: 192

Format: 17,80 x 17,80 cm

ISBN: 978-606-44-0036-9

Cum să prepari elixirul dragostei și alte poțiuni

64 de rețete naturale pentru afrodiziace irezistibile pe bază de plante

Autor: Stephanie L. Tourles

În stoc
40 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • HRĂNEȘTE-ȚI viața amoroasă

  Aprinde pasiunea în cadrul relației tale, trezește sentimente tandre și jucăușe cu senzuale parfumuri, uleiuri înmiresmate, licori și dulciuri propuse de expertul în îngrijire corporală Stephanie Tourles. Fie că ai o nouă iubire, care te face să strălucești și te incită, fie că revigorezi o relație mai veche, aceste rețete și sfaturi despre dragoste și atracție sunt exact ceea ce îți trebuie.
  Sporește-ți libidoul, relaxează-ți mintea și întinerește-ți trupul cu elixire ale dragostei precum:
  - Cordial înflăcărat de ciocolată și vanilie
  - Spumă de baie cu aromă delicioasă de plante
  - Pudră de corp cu vanilie și mirodenii
  - Ulei de masaj Blue Velvet
  - Balsam pentru sărutări fructat-mentolate

  Oprește-te o clipă din iureșul cotidian pentru a stârni și a da valențe noi acestei încântări care este dragostea! Cartea de față îți vine în ajutor, oferindu-ți o paletă de rețete naturale din plante, cu ajutorul cărora vei putea prepara acasă parfumuri, balsamuri, creme seducătoare și incitante delicii dulci. Comorile aromate de aici ispitesc simțurile, răsfață pielea, răscolesc sufletul – și, mai ales, au puterea de a descătușa pe deplin senzualitatea iubitului tău.

  Stephanie L. Tourles practică o viață sănătoasă și predă cursuri pe tema aceasta de peste 25 de ani. Estetician holistic acreditat, are studii aprofundate în domeniul științelor nutriției și se ocupă cu pasiune de grădinăritul organic. Totodată, este aromaterapeut și reflexoterapeut licențiat, membru al celei mai importante organizații americane de specialitate, National Association for Holistic Aromatherapy. În prezent, trăiește în Orland, Maine, Statele Unite.