Thubten Chodron
BIOGRAFIE

Thubten Chodron este călugăriță budistă din 1977. A crescut în Los Angeles și a absolvit Facultatea de Istorie la University of California. Ca absolventă, a desfășurat cercetări în domeniul educației la University of Southern California. După mulți ani în care a studiat și a predat budismul în Asia, Europa și Statele Unite, a devenit fondatoarea și stareța Mănăstirii Sravasti din Washington.

Oratoare îndrăgită pentru explicațiile ei practice asupra modului în care învățăturile budiste pot fi aplicate în viața de zi cu zi, este autoarea mai multor cărți despre budism, printre care și volumul Buddhism for Beginners

Compasiunea infinită
-5%

89,00 lei

84,55 lei

Descriere Maestru și ucenică își unesc vocile într-o carte-reper pentru oricine vrea să înțeleagă budismul în secolul XXI. Concepte-cheie, texte fundamentale, metode de meditație, ritualuri de consacrare, mantre, figuri istorice dimpreună cu gândirea lor – toate sunt orientate spre punctul de convergență care constituie totodată esențialul acestei filozofii: compasiunea infinită.