Richard Boyatzis
BIOGRAFIE

Richard Boyatzis este profesor de conduită organizațională și decan al Departamentului de conduită organizațională de la Facultatea de Management din cadrul Universității Case Western Reserve. Între 1994 și 1999, a fost responsabil cu educația și a avut funcția de decan asociat al Departamentului de programe educative din cadrul aceleiași facultăți.

Înainte de a se alătura comitetului profesoral de la Case Western, Boyatzis a fost președinte și director general la McBer & Co., manager de operațiuni la Yankelovich, Skelly & White și a făcut parte din comitetul de la Hay Group. Este autorul cărților The Competent Manager: A Model for Effective Performance și Transforming Qualitative Information: Thematic Analysis and Code Development și coautor al cărții Innovations in Professional Education: Steps on a Journey from Teachings to Learning. Este, de asemenea, autorul a numeroase articole despre motivația umană, schimbarea comportamentală autoimpusă și despre competențele de conducere și cele manageriale.

Inteligența emoțională în leadership
-15%

55,00 lei

46,75 lei

Descriere Cum ar arăta viaţa noastră, dacă instituţiile în care lucrăm ar fi conduse de lideri care ne inspiră? Cum ar fi şcolile în care învaţă copiii noştri, dacă profesorii ar pune accent pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale? Şi ce s-ar întâmpla dacă ne-am folosi cu inteligenţă emoţiile în familie şi în comunitate?