Patrick McDonnell
BIOGRAFIE

Patrick McDonnell (n 17 martie 1956) este desenator, autor și dramaturg. El este creatorul benzii desenate zilnice MUTTS. MUTTS a lui Patrick McDonnell este o combinație dintre afecțiunea autorului pentru animale și pasiunea sa pentru arta benzilor desenate. Creată în 1994, seria MUTTS apare în prezent în peste 700 de publicații periodice din întreaga lume și pe internet, la mutts.com. Charles M. Schulz, creatorul personajului Peanuts, consideră MUTTS „una dintre cele mai bune benzi desenate din toate timpurile“. McDonnell a primit numeroase premii pentru arta lui și pentru activitatea de militant pentru drepturile animalelor. I‑au fost tipărite peste 20 de cărți, inclusiv The Gift și Hug Time, bestselleruri The New York Times.


McDonnell este membru în consiliile naționale de administrație ale The Humane Society of United States și The Fund for Animals. Locuiește în New Jersey împreună cu soția sa, Karen,  cu fosta maidaneză MeeMow, cu Not Ootie, o pisicuță care nu ține să fie domestică, și o nouă, foarte bună prietenă, cățelușa Amelie.

Păzitorii prezenței
-15%

50,00 lei

42,50 lei

Descriere O unică și minunată colaborare dintre doi maeștri ai domeniilor lor: sunt aduse laolaltă spusele învățătorului spiritual Eckhart Tolle și fermecătoarele ilustrații ale lui Patrick McDonnell, creatorul deosebit de apreciatei serii de benzi desenate MUTTS.