Morten T. Hansen
Autor

Morten T. Hansen

Autori străini Cărți Dezvoltare personală Outliers

BIOGRAFIE

MORTEN HANSEN este profesor de management la University of California, Berkeley (School of Information) și la INSEAD, Franţa. De asemenea, a fost profesor la Harvard Business School. Anterior, Morten Hansen a lucrat în calitate de senior management consultant pentru Boston Consulting Group din Londra, Stockholm și San Francisco.
Hansen deţine titlul de doctor, acordat de Graduate School of Business, Stanford University, instituţie în cadrul căreia a primit Jaedicke Award pentru performanţă academică remarcabilă.
Cercetările sale au fost premiate și au apărut în publicaţii academice de top, Hansen fiind câștigător al Administrative Science Quarterly Award pentru contribuţii excepţionale în domeniul studiilor organizaţionale. A publicat o serie de articole extrem de apreciate în Harvard Business Review, despre colaborare, leadership și inovaţie.
Este invitat în mod regulat să ţină discursuri și să ofere consultanţă pentru companii din lumea întreagă. E autor și coautor a două cărţi.

Drumul către excelență
-15%

37,00 lei

31,45 lei

Descriere Lucrarea de față continuă seria cărților de succes scrise de Collins și Hansen despre leadership în afaceri și performanță pe termen lung.

De această dată, autorii abordează nu doar chestiunea performanței, ci și pe cea a mediilor instabile de afaceri cu care se confruntă liderii astăzi.