Bine ai venit!
|
| |
Autor

Kim Kiyosaki

Kim Kiyosaki - Carti

Pasionată de educarea femeilor în ceea ce privește banii și investițiile, Kim Kiyosaki își valorifică experiența dobândită până acum în afaceri, imobiliare și investiții în misiunea de a sprijini educația financiară. Kim a fost invitată specială în cadrul unor programe TV precum Larry King Show, la postul FOX News și în show‑ul Braveheart View și este gazda emisiunii Rich Woman a postului PBS. Preocupările lui Kim în domeniul educației financiare au fost prezentate recent în revista Essence. Este și editorialistă pentru WomanEntrepreneur.com.

Kim a devenit milionară prin forțe proprii și are o căsătorie fericită. Prima sa carte a ajuns pe lista de bestsellere a revistei Business Week încă din prima lună după apariție, fiind bestseller în țări din întreaga lume, inclusiv în Mexic, Africa de Sud, India, Australia, Noua Zeelandă și în țări din Europa. Despre carte, Donald Trump a spus următoarele: „Această carte este o lectură obligatorie pentru toate femeile. Astăzi, mai mult ca oricând, femeile trebuie să se priceapă foarte bine la problemele financiare.“ Cartea a fost inclusă în Donald Trump’s Summer Reading List pe anul 2009.

Kim Kiyosaki și soțul ei Robert Kiyosaki știu cum este să fii în situația de criză financiară cu care se confruntă mulți americani în ziua de azi. În anii 1980 nu aveau niciun adăpost sau loc de muncă și aveau datorii de peste 400 000 de dolari. În acel moment dificil, au creat și au pus în practică o formulă simplă în 10 pași pentru a scăpa de datorii, despre care au vorbit în popularul audiobook How We Got Out of Bad Debt. Astăzi, sunt antreprenori de succes și autori de bestsellere. În același timp, Robert și Kim Kiyosaki au creat în 1996 jocul de societate CASHFLOW pentru a‑i învăța pe cei interesați strategiile financiare și de investiții pe care Robert le‑a învățat de la tatăl său bogat pe parcursul multor ani. Aceleași strategii le‑au permis celor doi să se pensioneze mai devreme. Astăzi există mii de cluburi CASHFLOW în întreaga lume.

În 1997, Kim și Robert au fondat The Rich Dad Company. Misiunea declarată a companiei a fost cea de alfabetizare financiară prin intermediul cărților, al jocurilor și al altor instrumente educaționale, ceea ce i‑a atras prestigiu și recunoaștere internațională. „Prea multe femei, mai ales pe măsură ce îmbătrânesc, ajung în situații financiare dificile – din cauza divorțului, a morții soțului sau pur și simplu a lipsei de planificare.