Diana Evans
BIOGRAFIE

Diana Evans este o scriitoare britanică de origine anglo-nigeriană. Primele sale două romane, 26a și The Wonder, au obținut numeroase premii, fiind foarte apreciate de critica literară. Oameni obișnuiți, cel de-al treilea roman al său, a fost nominalizat pentru Orwell Prize, Women’s Prize și Rathbones Folio Prize, și a câștigat South Bank Sky Arts Award for Literature. În 2018, The New Yorker a inclus romanul în lista celor mai bune cărți ale anului.

În calitate de jurnalistă și critic, a publicat în Time Magazine, Marie Claire, The Independent, The Guardian, The Observer, The Times, The New York Review of Books și Harper’s Bazaar. Deține un masterat în scriere creativă de la University of East Anglia și este conferențiar asociat la Goldsmiths, University of London. Locuiește la Londra.


Oameni obișnuiți
-5%

79,00 lei

75,05 lei

Descriere Pe fundalul istoricei victorii electorale a lui Barack Obama din 2008, cartea este un studiu intim și captivant despre identitate și paternitate, sex și suferință, prietenie și maturizare, precum și despre arhitectura fragilă a iubirii în secolul XXI.