Acum citești
#JAMIES7WAYS. Jamie Oliver, cele mai iubite 18 ingrediente, în peste 120 de rețete

#JAMIES7WAYS. Jamie Oliver, cele mai iubite 18 ingrediente, în peste 120 de rețete

7 feluri Jamie Oliver

Gândul îmi zboară la Jamie Oliver și parcă aș mânca ceva bun. Este o vorbă pe care fiecare dintre noi am rostit-o de-a lungul timpului. Aș vrea o prăjitură, însă e cam greu de făcut…. Aș mânca o ciorbă sau o supă cremă, dar parcă n-aș mai sta în fața aragazului…Indiscutabil, mâncarea bună, mâncarea gustoasă este o artă. Iar bucătarul-șef, maestrul bucătar este un adevărat cârmaci.

Jamie cel plin de idei revine cu o carte extrem de accesibilă, construită în jurul a șapte moduri diferite de a găti 18 ingrediente preferate. Cum care Jamie? Cine nu a auzit de Jamie Oliver? Este realmente o plăcere să-i descoperi cărțile și să-i încerci rețetele. Pentru el nu există nu se poate în bucătărie!

Cartea 7 FELURI – IDEI SIMPLE PENTRU FIECARE ZI A SĂPTĂMÂNII, scrisă de Jamie Oliver și publicată la Curtea Veche Publishing, a fost creată ca să vă ofere idei noi pentru niște ingrediente pe care le știți deja și le apreciați.

Haideți să recunoaștem, avem vieți foarte încărcate, iar în ultima vreme parcă se așteaptă din ce în ce mai mult de la noi și de la timpul nostru. Această carte vă oferă soluții și dărâmă orice bariere care v‑ar putea sta în cale, simplifică lucrurile și vă oferă multă inspirație pentru mesele din fiecare zi a săptămânii.

Ce spune Jamie Oliver despre motivația pentru care a scris această carte și care sunt sfaturile lui pentru cei care se spun că nu este pentru ei bucătăria, motivând mereu că nu au timp?

Căutați inspirație? Jamie vă oferă soluția! Celebrând cele mai iubite 18 ingrediente, în peste 120 de rețete captivante, cartea cuprinde feluri savuroase și minunate. Aromă maximă, efort minim!

,,M‑am uitat cu atenție la datele concrete privind alimentele pe care ni le punem tot timpul în coșul de cumpărături și am construit această carte în jurul celor 18 ingrediente‑cheie care apar constant în statistici. Știm că toată lumea gătește după același repertoriu mic de rețete, astfel că vreau să vă ajut să‑l extindeți și să vă dotez cu câteva rețete noi, favorite. Dintre toate cărțile de bucate pe care le‑am scris, 7 FELURI este cea care se axează cel mai mult pe interesele voastre, ale cititorilor.

De trei ani încoace, oriunde merg– ședințe cu părinții, evenimente publice, întâlniri întâmplătoare pe stradă– sunt întrebat când voi scrie o nouă carte 5 Ingrediente. Filozofia acelei cărți rezona cu voi, așa că am încercat să o integrez și aici. Gândiți‑vă la această carte ca la o completare la 5 Ingrediente – și aici lucrurile sunt simple, urmărim savoare maximă cu un minim de efort, vrem să ne distrăm, vrem rețete sigure, absolut delicioase, care ies bine mereu. Exact asta veți găsi în paginile următoare”, punctează Jamie Oliver.

De ce trebuie să avem în casă cartea 7 Feluri a lui Jamie Oliver?

1. Idei simple și soluții pentru a găti repede și gustos!

,,Cu această carte vreau să vă ofer o experiență chiar mai bună decât cea din 5 Ingrediente, care să răspundă mai multor nevoi. Oricare ar fi barierele cu care vă confruntați – cu siguranță și alții se confruntă cu ele –, mi‑am propus ca în această carte să vă ofer soluții”, explică Jamie Oliver.

2. Nu mai merge scuza cu NU AM TIMP!

Rețetele variază, de la unele care necesită doar 10 minute în total la cele cu gătire lentă, sau preparate într‑un singur vas, cu pregătiri minime, pentru care lăsați cuptorul sau aragazul să facă toată munca grea.

3. Cu 120 de rețete puse la dispoziție crezi că mai ești blocat în rutină?

Indiferent dacă veți dori să gătiți ceva clasic, reconfortant, ușor, consistent sau superspectaculos, Jamie Oliver vă ofer soluția. Așadar, nu mai merge scuza că nu ai ce să gătește și te-ai săturat să prepari aceleași eterne rețete! În cartea 7 Feluri vei găsi tot ce-ți poftesc papilele gustative, așa că nu mai amâna vizita în bucătărie!

4.Ingrediente accesibile pe care le procuri ușor, fără să fie nevoie să mergi în market-uri mari și departe de casă!

Cele mai multe ingrediente din această carte vor fi ușor de găsit în orice magazin alimentar din orice oraș. Veți putea cumpăra ingredientele în drumul vostru de la serviciu spre casă.

Articol recomandat

5. Nu vei face dezastru în bucătărie!

,,Nu vă faceți griji, dragi cititori, am multe feluri coapte în tavă și bunătăți care se gătesc într‑un singur vas, așa că va fi floare la ureche să faceți curățenie”

Jamie Oliver

6. O să-ți schimbi percepția despre gătit!

Fie că sunteți începători sau experți în bucătărie, aceste rețete vi se vor potrivi perfect – sunt concise, simple și conțin maximum 8 ingrediente, deci nimic prea complicat.

7. Nu o să mai comandați așa des mâncare din oraș!

Dacă vi se face poftă de așa ceva, dați‑i drumul, faceți‑vă de cap, însă Jamie Oliver vă oferă o grămadă de rețete parcă rupte din meniul unui restaurant, care vă vor tenta și vă vor încânta. Nu ar fi mai bine să mutați restaurantul la voi în bucătărie?

,,Vreau ca această carte să fie una din care să puteți găti șapte zile pe săptămână. Așadar, 72% dintre rețete sunt clasificate din punct de vedere nutrițional drept rețete de zi cu zi, iar 28%, „de ocazie“ – adică zilele săptămânii versus zile de weekend. Informațiile nutriționale sunt clar afișate pe fiecare pagină de rețetă, așa că puteți lua o decizie informată cu privire la meniul ales”

jamie oliver

Așadar, cumpărați, organizați-vă și spor la gătit!

,,Sper că v‑am convins că această carte își merită locul în bucătăria voastră. Acesta este exact tipul de hrană de care mă bucur acasă, cu familia, și pe care sper că veți dori să o gătiți zilnic pentru voi și pentru cei apropiați.
Răsfoiți cartea, inspirați‑vă, fotografiați lista de ingrediente, faceți cumpărăturile, organizați‑vă și apucați‑vă de treabă! De‑abia aștept să văd ce rețete vor fi preferatele voastre. Nu uitați să vă etichetați pozele cu #JAMIES7WAYS, ca să pot urmări ce ați făcut. Spor la gătit și la distracție, prieteni!”, conchide Jamie Oliver.

Hai să fie într-un mare fel! Hai să fie 7 FELURI, cu maestrul-bucătar JAMIE OLIVER!

Vezi comentariile (0)

Scrie un răspuns

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.

mergi sus