Acum citești
Femei versus bărbați. 7 cărți care te învață limbajul iubirii

Femei versus bărbați. 7 cărți care te învață limbajul iubirii

Bărbații. În aparență puternici, în esență fragili. Indiferenți, însă uneori chiar foarte îndrăgostiți. Puțin egoiști sau poate doritori să aibă timp și pentru ei. Unii alergând după flori pentru parteneră, alții uitând cu desăvârșire până și ziua ei de naștere.

Bărbații. Întotdeauna gata să vadă un meci de fotbal, spre disperarea partenerei care, oricât ar încerca, nu poate înțelege acest lucru. Înseamnă că nu o mai iubește? Sau că o iubește mai mult? Îi pasă sau nu îi pasă? Eterna dilemă a sexului frumos.

Femeile. Delicate, dar puternice. Sexy, carismarice și luptătoare. Ambițioase și gata oricând să iasă la luptă pentru ceea ce își doresc. În iubire, cer totul sau aproape totul de la partenerii lor. Dar ele oferă totul? Unde greșesc oare? Exagerează lucrurile până la a face obsesii în dragoste? Ce este, până la urmă iubirea adevărată? Și cum știm că am întâlnit-o?

Femei versus bărbați. Un etern meci al iubirii, al urii, al ambiției, al resemnării. Iubire, minciună, trădare, revenire, iertare, înșelare. Iubirea, eterna poveste… Însă, cum știm dacă este povestea potrivită? Sau știm vreodată?

Femei versus bărbați. Întotdeauna un meci cu scântei, în care nu există nici învinși și nici învingători. Cât de mult contează impresia pe care o lăsați celorlalți, prin mimică și gesturi? Cât de important este limbajul trumpului într-o relație și cum decodăm corect semnele?

,,Limbajul trupului în dragoste”, ,,Limbajul trupului în mediul de afaceri”, ,,De ce bărbații se uită la meci și femeile în oglindă”, ,,De ce bărbații au nevoie de sex, iar femeile de dragoste”, ,,Cât de compatibili sunteți”, iată câteva titluri de cărți scrise de Allan Pease și Barbara Pease.

Dacă aveți aceste dileme, dacă simțiți că nu decodați corect gesturile, mimica – într-un cuvânt, limbajul non-verbal al partenerului/partenerei, cărțile lui Allan Pease și ale soției sale, Victoria Peace vă vor ajuta să vă limpeziți gândurile și de ce nu să luațo deciziile corecte în realția de iubire pe care o trăiți sau vreți să o incepeți.

Cei doi soți vorbesc aplicat, explicând cât de important este limbajul nonverbal în relațiile interumane. Pe site-ul editurii Curtea Veche Publishing găsiți cărțile celor doi autori – Allan Pease și Barbara Pease– care vă pot ajuta să aflați și să învățați cât mai multe lucruri despre dragoste, relații și comunicarea interumană.

Așadar, doamnelor, pregătite să vă cunoașteți mai bine partenerul? Domnilor, gata să vă surprindeți iubita sau soția? Ce spuneți, este timpul să decriptați mai bine ce-i place și ce o face fericită? Chiar și numai privind-o și observându-i gesturile și mimica.

Cine este Allan Pease

Allan Pease este cunoscut la nivel internațional ca „Mr. Body Language“. Celebrul expert în limbajul trupului a scris împreună cu soția sa, Barbara Pease, cele mai bine vândute cărți din domeniul relațiilor interumane. Cei doi sunt autorii a 18 bestselleruri – dintre care, de-a lungul timpului, zece au ocupat prima poziție în diferite clasamente – și au susținut seminare în 70 de țări.

Cine este Barbara Pease

Barbara Pease a scris împreună cu soțul său, Allan Pease, cele mai bine vândute cărți din domeniul relațiilor interumane. Cei doi sunt autorii a 18 bestselleruri – dintre care, de-a lungul timpului, zece au ocupat prima poziție în diferite clasamente – și au susținut seminare în 70 de țări. Titlurile lor sunt citite în peste 100 de țări, traduse în 55 de limbi și însumează până în prezent.

Limbajul trupului în dragoste, de Allan Pease, Barbara Pease

E dovedit ştiinţific că gesturile pe care le facem ne trădează adevăratele intenţii. Cu toate acestea, puţini ştiu să interpreteze limbajul trupului sau să conştientizeze ce transmit ei înşişi în interacţiunile cu ceilalţi.

Allan şi Barbara Pease oferă un ghid care îți dezvăluie secretele comunicării nonverbale. Scopul lor este acela de a te face mai încrezător în relațiile pe care le ai și la întâl­nirile care au ca miză legarea unei relații noi.

Fie că vrei să faci o impresie bună, fie că îți dorești mai mult, cum ar fi să îți găsești partenerul ideal, cartea te va conduce spre oricare dintre țelurile tale. Vei avea parte de o lectură cu adevărat plăcută, în care multe strategii cu aplicabilitate în orice situaţie completează într-un mod antrenant informațiile oferite de soţii Pease. Vei învăța să comunici mai bine şi să percepi la un nivel mai profund interacţiunile cu cei din jur.

Limbajul trupului în mediul de afaceri, de Allan Pease , Barbara Pease

Impresia pe care o lăsați celorlalți, prin mimică și gesturi, este uneori mai importantă decât ceea ce comunicați la nivel verbal.Cartea această vă ajută să vă atingeți scopurile mânuind și decodând limbajul trupului.

De ce bărbații au nevoie de sex, iar femeile de dragoste, de Allan Pease, Barbara Pease

Allan şi Barbara analizează cu maximă sinceritate şi cu o doză considerabilă de umor gândirea bărbaților şi a femeilor față de sex şi dragoste, explicând diferența de viziune dintre cele două tabere. Bazându-se pe cercetări despre creier, pe noutăți din psihologie şi pe statistici relevante, soții Pease transpun descoperirile ştiinţifice de ultimă oră într-un limbaj accesibil, abordând fără menajamente un subiect de mare interes pentru majoritatea oamenilor – sexul!

Având deja la activ multe bestselleruri ce tratează problemele cu care se confruntă cuplurile, Allan şi Barbara Pease vin de această dată cu o carte ce înfățişează dorințele bărbaților şi ale femeilor în materie de relații amoroase. Indispensabilă pentru cei care-şi doresc să aibă o relație reuşită cu partenerul sau cu partenera de viață, această carte dezvăluie:

• ce-şi doresc cu adevărat femeile şi bărbații când vine vorba de sex şi dragoste;

• cum să găseşti partenerul sau partenera potrivit(ă) şi să fiți fericiți împreună;

• ce e de făcut când chimia dă greş;

• ce-i excită sau nu pe bărbați şi pe femei

• cum să reacționezi, în cazul în care eşti înşelat(ă)

• cum să descoperi dragostea vieții tale şi s-o păstrezi alături;

• cum să le determini pe femei să facă sex mai des;

• cum să-ți recapeți şarmul.

De ce bărbații se uită la meci și femeile în oglindă, de Allan Pease , Barbara Pease

Nu-i aşa, doamnelor, că aproape în fiecare zi vă supăraţi pentru că partenerul dumneavoastră, care pare să nu aibă altă treabă decât să privească la televizor în timpul liber, nu vă răspunde la întrebari?

Articol recomandat
carti de educatie despre rusine

Nu-i aşa, domnilor, că aproape zilnic sunteţi agasaţi de pălăvrăgeala „fără sens“ a partenerei dumneavoastră? Autorii acestei cărţi şi-au propus să prezinte unui public larg motivele pentru care bărbaţii şi femeile gândesc diferit şi ce este de făcut în această privinţă.

Uimitoarea lor carte porneşte de la prezentarea ultimelor descoperiri în domeniile cercetării asupra creierului, biologiei evoluţioniste, geneticii, psihologiei şi schimbărilor sociale. Rezultatul este o privire revelatoare, uneori şocantă asupra teritoriului de luptă trasat între sexe. Şi poate mai important pentru fiecare dintre noi, cartea ne arată cum putem împăca diferenţele de gândire dintre bărbaţi şi femei.

Odată ce veţi învăţa secretele celuilalt, nu veţi mai cădea niciodată în capcana reproşurilor şi a mustrărilor de conştiinţă.

Cât de compatibili sunteți de Allan Pease , Barbara Pease

Având o experienţă de mai bine de 30 de ani de cercetare în domeniul relaţiilor umane, urmărind felul cum acestea func-ţionează sau eşuează, Allan și Barbara Pease sunt mereu rugaţi să ofere sfaturi sau trucuri din care partenerii să-şi dea seama cum progresează relaţia lor.

În această carte găsiţi sfaturi despre cum să vă asiguraţi că o vacanţă idilică la ţară nu devine un coşmar din pricina şoferului care rătăceşte drumul; despre felul în care să găsiţi partenerul potrivit şi despre cum să vă asiguraţi că rămâneţi împreună; despre cum să abordaţi relaţiile cu socrii şi rudele; şi despre cum să comunicaţi într-un mod adecvat.


Cartea este o combinaţie ingenioasă de cunoştinţe de specialitate şi trucuri practice, care vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţia de iubire şi să râdeţi în timp ce învăţaţi.

De ce bărbații sunt neglijenți, de Allan Pease , Barbara Pease

Că bărbaţii şi femeile funcţionează diferit este un lucru ştiut deja de toată lumea. Ce nu se ştie încă este cum pot fi respectate aceste diferenţe, ba chiar transformate în atuuri.

Femeile sunt stresate de cumpărături, dar bărbaţii se descurcă foarte bine dacă sunt înarmaţi cu o listă detaliată. Femeile nu spun exact ce vor să facă bărbaţii, iar aceştia nu înţeleg limbajul indirect al partenerelor lor. Comunicarea în cuplu este un continuu vals, la care, dacă nu respectaţi paşii de dans, o să ajungeţi mereu să vă călcaţi pe picioare. Sau să vă cicăliţi. Sau, mai rău, să vă despărţiţi. Autorii consideră că secretul armoniei constă în împărţirea rezonabilă a responsabilităţilor în cuplu, în comunicare şi în înţelegerea reciprocă a partenerilor.

Despre musafiri, despre cadouri, despre petreceri şi despre cum să evitaţi ca sărbătoarea să fie un dezastru, citiţi mai multe în De ce bărbaţii sunt neglijenţi, iar femeile, mereu prevăzătoare. O carte amuzantă, ce oferă soluţii uşor de pus în aplicare, numai bună pentru sărbători fericite!

El e cu minciuna, ea vorbește-ntruna, de Allan Pease , Barbara Pease

El e cu minciuna, ea vorbeşte-ntruna descrie cercul vicios în care se învârtesc mii de femei şi de bărbaţi, ameninţându-se unul pe celălalt cu cicăleala, cu minciunile, cu şantajul emoţional, cu obiceiurile proaste, cu prejudecăţile. Ieşirea din acest cerc vicios este posibilă numai dacă sunteţi în cunoştinţă de cauză. Mai întâi trebuie să acceptaţi că în faţa dumneavoastră se află un(o) necunoscut(ă), o fiinţă care poate fi minunată cu condiţia să-i citiţi cu atenţie manualul de utilizare, după care veţi fi gata să învăţaţi o nouă limbă, masculină sau feminină, după caz.

Înarmaţi cu aceste instrumente, cu multă bunăvoinţă şi cu răbdare, recunoscându-vă cu sinceritate în exemplele date, veţi fi gata să porniţi într-o aventură a cunoaşterii plină de adevăruri simple, presărată cu bancuri, cu maxime şi mai ales cu soluţii clar exprimate şi simplu de aplicat.

Folosiţi această carte ca pe un simulator al vieţii de cuplu şi veţi înţelege că niciodată nu e prea târziu pentru a trăi fericirea în doi.

Vezi comentariile (0)

Scrie un răspuns

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.

mergi sus