Acum citești
O singură relație, două perspective, multe întrebări! De ce bărbații se uită la meci și femeile se uită în oglindă?

O singură relație, două perspective, multe întrebări! De ce bărbații se uită la meci și femeile se uită în oglindă?

Doamnelor, haideți să facem un exercițiu de imaginație! Spuneți sincer, de câte ori, nu v-au enervat ai voștri soți/ iubiți când meciurile sunt, pentru ei, mai importante decât relația voastră? Sau așa par. De câte ori nu ați așteptat buchetul de flori și nu mai venea? Și ați tot așteptat, și așteptat… Sau de câte ori nu v-ați imaginat o cină romantică ca să sărbătoriți ziua când v-ați cunoscut și el a uitat cu desăvârșire? Ați rămas cu imaginatul și cu zisul, nu-i așa?

Ei bine, liniștiți-vă, asta nu înseamnă că domnii au încetat să vă iubească! Dar, așa sunt ei, diferiți de noi, femeile! Dacă am înțelege acest aspect, cu siguranță am fi toți mult mai liniștiți și mai fericiți.

Noi vă putem ajuta cu o colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită. Cărțile de la editura Curtea Veche Publishing, despre care vom vorbi mai jos, vă ajută să înțelegeți mai bine de ce femeile și bărbații sunt atât de diferiți. De ce femeile uită greu, iar domnii ușor. Poate prea ușor…

De ce bărbaţii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste, de ce bărbații se uită la meci, iar femeile în oghindă, dar și despre cât de compatibili sunteți.
Așadar, să pornim la iubit, adică la citit! Cărțile de la Curtea Veche Publishing vă vor ajuta să înțelegeți ce se întâmplă într-o relație, cum puteți să vă înțelege partenerul/ partenera, cum puteți să vă redescoperiți și să vă aceptați așa cum sunteți.

De ce femeile uită greu şi bărbaţii repede de Marianne J. Legato

Bărbaţii şi femeile gândesc diferit, percep în mod diferit importanţa lucrurilor şi privesc lumea în care trăiesc prin filtre absolut diferite. Acest adevăr nu este nicăieri mai pregnant decât la nivelul creierului, organul care găzduieşte tot ceea ce ne face umani: pasiunile, intuiţia, concepţia asupra lumii înconjurătoare, întreaga noastră viaţă intelectuală şi afectivă.

Creierul masculin şi creierul feminin sunt extrem de diferite atât din punct de vedere chimic, cât şi structural, ceea ce explică de ce bărbaţii şi femeile abordează lumea în moduri atât de puţin asemănătoare.

Cum putem depăşi această distanţa fiziologică?

Dr. Marianne Legato prezintă în cartea de faţă strategii şi trucuri pentru a învăţa să gândim ca celălalt sex şi pentru a înlesni o comunicare de multe ori aflată în impas. O bună înţelegere a celui de lângă noi este primul pas către relaţii de cuplu mai sănătoase şi o viaţă sentimentală împlinită.
Pentru toţi cei care au simţit vreodată perplexitate, furie, confuzie sau frustrare în relaţiile cu celălalt sex, această carte reprezintă un material informativ indispensabil, cu ajutorul căruia pot ,,sparge codul” şi se pot descifra unii pe alţii.
Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, procreăm, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

De ce bărbaţii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste (EBOOK) – de Allan & Barbara Pease

O carte ce dezvăluie adevărul despre bărbați şi femei, răspunzând, în acelaşi timp, la toate întrebările referitoare la sex şi dragoste.
Astfel, Allan şi Barbara analizează cu maximă sinceritate şi cu o doză considerabilă de umor gândirea bărbaților şi a femeilor față de sex şi dragoste, explicând diferența de viziune dintre cele două tabere. Bazându-se pe cercetări despre creier, pe noutăți din psihologie şi pe statistici relevante, soții Pease transpun descoperirile ştiinţifice de ultimă oră într-un limbaj accesibil, abordând fără menajamente un subiect de mare interes pentru majoritatea oamenilor — sexul!

Având deja la activ multe bestselleruri ce tratează problemele cu care se confruntă cuplurile, Allan şi Barbara Pease vin de această dată cu o carte ce înfățişează dorințele bărbaților şi ale femeilor în materie de relații amoroase. Indispensabilă pentru cei care-şi doresc să aibă o relație reuşită cu partenerul sau cu partenera de viață, această carte dezvăluie:

1.ce-şi doresc cu adevărat femeile şi bărbații când vine vorba de sex şi dragoste;
2.cum să găseşti partenerul sau partenera potrivit(ă) şi să fiți fericiți împreună;
3.ce e de făcut când chimia dă greş;
4.ce-i excită sau nu pe bărbați şi pe femei
5.cum să reacționezi, în cazul în care eşti înşelat(ă)
6.cum să descoperi dragostea vieții tale şi s-o păstrezi alături;
7.cum să le determini pe femei să facă sex mai des;
8.cum să-ți recapeți şarmul.

De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se uită în oglindă? (EBOOK) – de Allan & Barbara Pease

Vă place cum sună? Vă regăsiți, nu-i așa? Ei bine, cartea prezint o abordare informată și plină de umor asupra diferențelor dintre sexe. Nu-i aşa, doamnelor, că aproape în fiecare zi vă supăraţi pentru că partenerul dumneavoastră, care pare să nu aibă altă treabă decât să privească la televizor în timpul liber, nu vă răspunde la întrebari?

Nu-i aşa, domnilor, că aproape zilnic sunteţi agasaţi de pălăvrăgeala „fără sens“ a partenerei dumneavoastră?

Ei bine, autorii acestei cărţi şi-au propus să prezinte unui public larg motivele pentru care bărbaţii şi femeile gândesc diferit şi ce este de făcut în această privinţă. Uimitoarea lor carte porneşte de la prezentarea ultimelor descoperiri în domeniile cercetării asupra creierului, biologiei evoluţioniste, geneticii, psihologiei şi schimbărilor sociale.

Articol recomandat
carte terapeutica

Rezultatul este o privire revelatoare, uneori şocantă asupra teritoriului de luptă trasat între sexe. Şi poate mai important pentru fiecare dintre noi, cartea ne arată cum putem împăca diferenţele de gândire dintre bărbaţi şi femei. Odată ce veţi învăţa secretele celuilalt, nu veţi mai cădea niciodată în capcana reproşurilor şi a mustrărilor de conştiinţă.

Cât de compatibili sunteţi? Manualul relaţiilor – Ediţia a II-a de Allan & Barbara Pease

Când ne gândim la relație, la ideea de cuplu, în primul ne vine în minte ideea de compatibilitate. Având o experienţă de mai bine de 30 de ani de cercetare în domeniul relaţiilor umane, urmărind felul cum acestea func-ţionează sau eşuează, Allan & Barbara Pease sunt mereu rugaţi să ofere sfaturi sau trucuri din care partenerii să-şi dea seama cum progresează relaţia lor. În această carte amuzantă.

În această carte amuzantă de teste, soţii Pease pun la dispoziţie o serie de ches-tionare care abordează toate aspectele importante ale felului în care interacţionăm.

Găsiţi sfaturi despre cum să vă asiguraţi că o vacanţă idilică la ţară nu devine un coşmar din pricina şoferului care rătăceşte drumul; despre felul în care să găsiţi partenerul potrivit şi despre cum să vă asiguraţi că rămâneţi împreună; despre cum să abordaţi relaţiile cu socrii şi rudele; şi despre cum să comunicaţi într-un mod adecvat.

Cartea este o combinaţie ingenioasă de cunoştinţe de specialitate şi trucuri practice, care vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţia de iubire şi să râdeţi în timp ce învăţaţi.

Așadar, să iubim și să aflăm cât mai multe despre omul de lângă noi! De ce se comportă într-un anumit fel și cum să învățăm să acceptăm anumite lucruri care fac parte din relație. Și să știm că, așa cum femeile preferă să se uite în oghindă, bărbații preferă meciurile. E simplu.
La urma urmei, a fi diferit este, poate, cea mai frumoasă complere și atracție dintre doi oameni!

Vezi comentariile (0)

Scrie un răspuns

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.

mergi sus