Acum citești
Cartea ,,Rețetele de Crăciun ale lui Jamie Oliver”. Pofta vine mâncând și… gătind!

Cartea ,,Rețetele de Crăciun ale lui Jamie Oliver”. Pofta vine mâncând și… gătind!

Bună! Ce mai faci astăzi? Cu ce te mai ocupi? Ce mai e nou în viața ta? Tu cum ai trecut perioada asta în care lumea noastră s-a rezumat la a ne distanța, pentru a ne proteaja? Chiar așa, de ce îți este poftă? Deocamdată, nu te pot ajuta dacă ai chef de un strop de libertate, însă îți propun o altfel de libertate: una în bucătărie!

Și ce profesor mai bun ai putea avea, dacă nu maestrul Jamie Oliver?! Ei bine, ești unde trebuie! Dacă te numeri și tu printre cei pasionați de gastronomie și dorești să-ți încânți papilele gustative experimentând ultimele trenduri în bucătărie, e simplu să urmezi rețetele marilor șefi. Căci, vorba aceea, pofta vine mâncând, iar inventivitatea în bucătărie nu are limite!

Sărbătorile de iarnă reprezintă ocazia perfectă – mai ales în contextul pe care îl trăim – să petrecem timp cu ai noștri. Să râdem, să ne bucurăm de zăpadă, să cântăm colinde și să gătim. Dacă nu ai inspirație, te ajutăm noi! Cartea Rețetele de Crăciun ale lui Jamie Oliver pe care o găsești pe site-ul editurii Curtea Veche Publishing îți va fi de mare ajutor!

,,Această carte este încununarea a 17 ani de muncă în care m-am straduit să rafinez o serie de reţete uimitoare , însoţite de sfaturi şi trucuri care vă vor fi de folos de fiecare dată când veţi pătrunde în spaţiul familiar al bucătăriei voastre de acasă. O scriu o singură dată, aşa că m-am asigurat că va ajunge la voi în cea mai bună formă posibilă. Voi fi onorat dacă ideile prezentate aici îşi vor găsi locul în ritualul vostru festiv – sunt idei care să vă ajute , să vă inspire, să vă ia de mână şi să vă poarte pe calea către un Crăciun de neuitat . Sper că la vremea sărbatorilor de iarna să vă întoarceţi an de an la cartea mea. Crăciun fericit , vouă şi tuturor celor dragi!”, mărturisește Jamie Oliver.

Tododată, te invit pe site-ul editurii Curtea Veche Publishing pentru a descoperi și celelalte cărți de gastronomie care te pot inspira să dai gust mâncărurilor și să aduci culoare și bucurie în farfurie, într-o perioadă în care avem nevoie de ceva gust, culoare și armonie. Și în viața de zi cu zi și în farfurie!

Articol recomandat
carti de top

La treabă și poftă bună! Și ca să te inspir puțin, îți las și o rețetă din cartea Rețetele de Crăciun ale lui Jamie Oliver. Vorba aceea, pofta vine făcând și mâncând!

VA URMA …. ALTĂ REȚETĂ!

Vezi comentariile (0)

Scrie un răspuns

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.

mergi sus