Acum citești
Vrei să începi vara cu un #summerbrain bine tonifiat?

Vrei să începi vara cu un #summerbrain bine tonifiat?

Pentru că știm că ai nevoie mai mult ca niciodată de o binemeritată vacanță, Editura Curtea Publishing vrea să te ajute să începi vara cu un #summerbrain bine tonifiat și să ai un mindset relaxat pentru sezonul viitor. Ce zici, te tentează ideea?

Înscrie-te în workout-urile noastre cu unul din codurile ambasadorilor noștri și participă la tombola pentru un iPad 8 și un voucher de 300 de lei! Întră în concurs toate comenzile peste 50 RON care folosesc unul din codurile campaniei

Toate drumurile duc la … CĂRȚI! Sunt apetisante, sunt incitante, sunt smart, sunt parfumate. Când te apuci de ele, rar le poți lăsa din mână. Când nu le ai cu tine, oricât de bine ar fi, le simți lipsa. Merg perfect și de pe șezlong, ascultând marea, dar și într-o drumeție la munte. Sunt cele mai bune prietene. Nu te trădează, nu te mint, nu te ceartă. Pur și simplu, povestea lor te intrigă și cucerește deopotrivă. Vestea bună? – După ce le comanzi le poți lua cu tine absolut oriunde!

Despre povestea cărților și despre o reîntoarcere la cărțile cheie am putea scrie pagini întregi. Dincolo de personaje și de povestea lor, cărțile poartă cu ele munca mai multor oameni, de la cel care o scrie până la cei care se îngrijesc ca ea să apară și să te mai învețe încă și încă o poveste de viață.

Cărțile sunt, indiferent de vremuri și de vreme, prietenul acela loial care nu pleacă niciodată de lângă tine. Care râde cu tine. Care plânge cu tine. Care îți dă aripi să zbori. Pare simplu să scrii despre cartea preferată sau despre cartea care ți-a schimbat drumul vieții. Nu este. Cartea preferată este ca un membru al familiei despre care știi că este acolo, pentru tine, ori de câte ori te întorci la el.

Cartea preferată o ai în casă, în bibliotecă și atunci când simți nevoia să lași mintea și sufletul să zburde în imaginație, fără limite, te îndrepți spre ea. O citești și o recitești de fiecare dată. Nu, nu se poate trăi fără cărți!

Sunt necesare ca aerul curat pe care îl respiri până în adâncul sufletului. Sau ca marea pe care o privești pentru a mia oară la fel de uimit ca atunci când ai văzut-o pentru prima dată.

Cartea este miracol, este delicatețe, este nebunie. Este tot ceea ce noi nu suntem, dar ne dorim să fim. Citiți, indiferent de vremuri și de vreme! Citiți, indiferent de vară sau de toamnă! Toți suntem datori cu o carte citită! Și apoi o alta și încă una… Și cu una făcută cadou cuiva drag. Sau unui necunoscut. Fiți sigur că încă putem descoperi Paradisul într-o bibliotecă!

Pentru că știm că ai nevoie mai mult ca niciodată de o binemeritată vacanță, Editura Curtea Publishing vrea să te ajute să începi vara cu un #summerbrain bine tonifiat și să ai un mindset relaxat pentru sezonul viitor. Ce zici, te tentează ideea? Dar provocarea? Mai multe detalii găsești pe site-ul editurii Curtea Veche Publishing! Intră în jocul verii și al cărților! S-ar putea să ai parte de cel mai fain concediu!

Articol recomandat
carte de self-help

,,Acum, că a venit vara, suntem cu gândul la plajă și la ce-am putea face ca să avem un #beachbody atractiv. Dar pe plan mintal, cum ne pregătim? Noi venim cu challenge-ul #summerbrain2021. 28 de zile 12 cărți

Un singur scop: pregătește-te mintal de vară!

Suntem mereu avertizați: „Pentru o viață sănătoasă, faceți mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi.“ Propunerea noastră este să ne punem în mișcare și mintea la fel de des.
Vrei să te înscrii în program? Codul: SUMMERBRAIN vine cu 30% reducere la orice carte de pe site. Folosește-l la checkout și fă-ți workoutul cu 30% mai simplu!

Vrei să începi vara cu un #summerbrain bine tonifiat?

Vrei să ai un mindset relaxat pentru sezonul viitor?

Înscrie-te în workout-urile noastre cu unul din codurile ambasadorilor noștri și participă la tombola pentru un iPad 8 și un voucher de 300 de lei! Întră în concurs toate comenzile peste 50 RON care folosesc unul din codurile campaniei.”

Vezi comentariile (0)

Scrie un răspuns

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.

mergi sus