Acum, că a venit vara, suntem cu gândul la plajă și la ce-am putea face ca să avem un #beachbody atractiv. Dar pe plan mintal, cum ne pregătim?
Noi venim cu challenge-ul #summerbrain2021.
28 de zile
12 cărți

Un singur scop: pregătește-te mintal de vară!
Suntem mereu avertizați: „Pentru o viață sănătoasă, faceți mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi.“ Propunerea noastră este să ne punem în mișcare și mintea la fel de des.

Vrei să te înscrii în program? Codul: SUMMERBRAIN vine cu 30% reducere la orice carte de pe site, exceptând cărțile autorilor români. .
Folosește-l la checkout și fă-ți workoutul cu 30% mai simplu!

Vrei să începi vara cu un #summerbrain bine tonifiat?

Vrei să ai un mindset relaxat pentru sezonul viitor?

Înscrie-te în workout-urile noastre cu unul din codurile ambasadorilor noștri și participă la tombola pentru un iPad 8 și un voucher de 300 de lei!

Întră în concurs toate comenzile peste 50 RON care folosesc unul din codurile campaniei. Citește întreg regulamentul aici

Self-help Mental Fitness

În săptămâna de self-help avem trei instructori. Unul pentru începători, unul pentru intermediari și unul pentru experți.

Pentru începători, Ellen Petry Leanse vine cu o serie de workouts care ne pot spori fericirea. Hackul fericirii ne învață cum să integrăm obiceiurile sănătoase în rutina zilnică, pentru a ne îmbunătăți viețile. 30 minute/zi, 5 zile/săptămână pentru rezultate rapide.

Al doilea instructor de self help mental fitness este Norman E. Rosenthal care vine cu programul Super mintea, adresat membrilor intermediari. Rosenthal este medic psihiatru și om de știință, pasionat de meditația transcendentală și de felul în care aceasta ne poate îmbunătăți viața.

Pentru pros, am pregătit Joe Dispenza cu Distruge-ți obiceiurile nocive! Cartea lui Dispenza ne învață cum să folosim meditația pentru a elimina obiceiurile dăunătoare și sentimentele toxice. Câteva minute în fiecare zi și la finalul săptămânii și gata detox-ul!

Business HIIT

Cea de-a doua săptămână este doar despre carieră. Napoleon Hill, Daniel Goleman și Jim Collins & Jerry I. Porras sunt antrenorii noștri pentru succesul profesional.

De la Napoleon Hill aflăm cum să avem un mindset productiv. Vrei să ai succes în carieră, să îți investești banii cum trebuie și să avansezi la locul de muncă? Atunci clasicul De la idee la bani este un MUST-READ pentru tonifierea gândirii pragmatice.

Pentru cei inițiați în tainele managementului personal, Daniel Goleman vine cu Focus. Acest interval de mindfulness ne ajută să nu ne lăsăm purtați de gândurile negative și să rămânem focusați pe succes. Câteva minute pe zi în crash-course-ul de business și leadership și stresul de la muncă dispare.

Ai antreprenoriatul deja în sânge? Atunci ești pregătit pentru workout-ul pentru pros. Bazată pe 6 ani de research, cartea Afaceri clădite să dureze îți dezvăluie secretele pentru a construi un business sustenabil pe termen lung. O săptămână cu instructorii Jim Collins & Jerry I. Porras și vei fi pregătit!

Fiction Break

It’s time for a break! Pauza din programul #summerbrain2021 aduce trei cărți de ficțiune. Cititul cărților de ficțiune ne ajută să combatem stresul și să fim mai puțin anxioși.

Primii care primesc pauză sunt începătorii, cu minunatul titlu Oameni normali de Sally Rooney, un clasic scenariu de „will-they-won’t-they” între două persoane din clase sociale diferite. Merge bine cu un smoothie sănătos!

Intermediarii pot lua o pauză cu Idioata de Elif Batuman. Ne vom delecta cu un portret al unei tinere studente care, dintr-o ignoranță romanțată de către autoare, se confruntă cu dificultăți de comunicare și cu dramele iubirii în anii de facultate. A perfect treat după o săptămână solicitantă!

Last but not least, the pros intră în pauză cu iPhuck10, o distopie tehnologică de Viktor Pelevin. Amatorii de cyberpunk vor fi încântați să descopere o lume bine conturată, dar înspăimântătoare, în care niște personaje complexe se confruntă cu probleme neortodoxe. Oare ce se întâmplă într-o lume unde oamenii sunt încurajați de guverne să nu facă sex?

Relationship Marathon

După pauză, intrăm în forță cu un maraton pe relații. Ultimul stretch îl vom face cu Allan și Barbara Pease, John Gottman și Esther Perel.

Allan și Barbara Pease inițiază începătorii în Limbajul trupului în dragoste, un manual pentru decodificarea limbajului afecțiunii. Cei doi experți în comunicare folosesc o abordare empirică și științifică în a ne explica micile gesturi care dau de gol intenția partenerilor (sau ale viitorilor parteneri), ceea ce poate facilita comunicarea.

Al doilea instructor de relații este John Gottman și a sa Știință a încrederii. Gottman vine cu explicații științifice despre relația de cuplu, dându-ne exemple practice legate de cum să comunicăm, cum să evităm capcanele toxice și cum să navigăm situațiile dificile.

Pe ultima sută de metri, mentorul profesioniștilor este Esther Perel, de la care aflăm că domesticul și pasiunea pentru partener pot conviețui. Inteligența erotică ajută cuplurile veterane să-și recapete din ardoare prin intermediul unei comunicări mai bune și spargerea bulei de confort. Perel, terapeut de cuplu cu decenii de experiență, vă așteaptă la linia de finish cu sfaturi și exerciții pentru o viață de cuplu incitantă.

Summer Brain Reading List

vezi tot >
Hackul fericirii
icon-favorite
-15%
40,00 lei
Super mintea
icon-favorite
-15%
55,00 lei
Focus
icon-favorite
-20%
50,00 lei
Oameni normali
icon-favorite
-15%
46,00 lei
Idioata
icon-favorite
-15%
55,00 lei
iPhuck 10
icon-favorite
-5%
70,00 lei