Acum citești
Cum poți să devii o persoană puternică și admirată

Cum poți să devii o persoană puternică și admirată

În viața personală, în vânzări, în politică ceea ce face diferența între mai multe oferte este stilul. Între Kennedy și Nixon, oamenii l-au ales pe primul, nu pentru că era mai bun decât celălalt, ci pentru că avea clasă și stil.


Majoritatea cărților de self help se concentrează pe succesul imediat în afaceri sau în viața privată. Această tehnică vizează efectul imediat și rezultate eficiente. Cartea Cum să devii remarcabil a lui Dale Carnegie, publicată la Curtea Veche Publishing, pleacă de la om, încercând să îl transforme pentru a deveni o persoană remarcabilă, o persoană cu șarm, căruia nimeni nu îi poate rezista.

Ce înseamnă a avea stil?

Cultivându-ți stilul poți obține avantaje profesionale și personale. Dar stilul nu este doar despre cum te îmbraci și cum te prezinți în fața celorlalți. Stilul este despre personalitate, despre autenticitate, despre unicitate. Fie că ne dăm seama sau nu, fiecare dintre noi are un stil mai mult sau mai puțin studiat. Un stil de a vorbi, un stil de a aborda problemele, un stil de a face față situațiilor stresante.

Conștientizând importanța stilului și faptul că el este determinant în reușita poveștii tale de viață, vei reuși să dai culoare vieții tale și să devii o persoană admirată de ceilalți.

Articol recomandat
carte self-help

Fii autentic și vei deveni remarcabil!

Concentrându-se mai întâi pe o dezvoltare integrală, succesul va apărea ca o consecință firească a personalității tale. Dacă crezi că adevărata transformare vine din interior, că are nevoie de timp să crească și că exteriorul nu face decât să reflecte schimbările noastre interioare, atunci această carte este pentru tine.

Cartea conține sfaturi concrete, explicate simplu și la obiect despre cum poți să devii o persoană puternică și admirată asumând cu curaj un mod de viață autentic. Nu este vorba însă de o înșelăciune, de a îi face pe alții să perceapă ceva ce tu nu ești, ci de a deveni atent la câteva detalii care pot îmbunătăți comunicarea cu ceilalți și felul extraordinar de a aborda situațiile normale, dar și pe cele dificile care apar în viețile tuturor.

Vezi comentariile (0)

Scrie un răspuns

Adresa ta de email nu va fi făcută publică.

mergi sus