Mai ţineţi minte conferinţa de care vă ziceam ieri, Testul de leadership – Cum să construieşti o organizaţie sustenabilă susţinută de Anthony Silard?

Pentru că de ieri până azi am primit mai multe mailuri de felicitare de la unii dintre voi, ne-am gândit că ar fi frumos să vă avem alături de noi la conferinţă şi vrem să vă oferim cadou două invitaţii!!

Ce trebuie să faceţi? Să răspundeţi la întrebarea: Ce defineşte un lider? şi să trimiteţi răspunsul vostru la adresa pr@curteaveche.ro până în data de 5 iunie!!!!

Vă aşteptăm cu drag alături de noi!

Ai construit o afacere pe baza carismei şi ideilor tale? Este afacerea ta pregătită pentru următoarea provocare? Poate continua să se dezvolte şi fără implicarea ta directa? Poate deveni afacerea ta un exemplu de succes perpetuu?

Depinde de tine!

La workshop-urile susţinute de Anthony Silard în întreaga lume au participat până în prezent mii de directori reprezentând corporaţii şi organizaţii din peste 40 de ţări, cum ar fi Disney, FTI, GE, Gallup, Bank of America, IBM şi multe altele.

În data de 8 iunie, în sala Fortuna a Hotelului Intercontinental, vom reuni lideri corporativi şi organizaţionali, manageri şi antreprenori la conferinţa “Testul de leadership – Cum să construieşti o organizaţie sustenabilă”, de la care poţi învăţa toate secretele unei afaceri de succes!

Odată înscrişi, veţi primi automat şi lucrarea lui Anthony Silard „Leadership total. Ghid practic pentru a-ţi transforma viziunea asupra vieţii în realitate” aparută sub ingrijirea editurii Curtea Veche, cu sprijinul Fundaţiei Post Privatizare.

Mai multe informatii despre eveniment puteti gasi aici.