Magnetismul este o calitate pe care puţini o posedă, dar la care mulţi râvnesc. Anumite persoane reuşesc să polarizeze atenţia tuturor încă de la primele zece minute de când îşi fac apariţia. Fură zâmbete, leagă prietenii, găsesc oportunităţi de afaceri de unde nu te-ai aştepta şi pleacă acasă cu cel puţin trei numere de telefon. Ce-ai zice dacă ai reuşi să faci acelaşi lucru?

Pe data de 27 martie, la Cluj-Napoca,  la Grand Hotel Italia, ai ocazia să-l cunoşti pe gurul succesului în carieră şi viaţa personală, ultracelebrul speaker şi expert în comunicare, Allan Pease. Totul datorită evenimentului organizat de Transilvania Business Seminars, unde dacă sunteţi Cititori de Curtea Veche, vă puteţi înscrie cu 20%reducere folosind codul curteaveche01.

Allan Pease, sau Mr Body Language, cum este poreclit de publicul din afară, este cel mai mare specialist în comunicare și în limbajul trupului, autorul a zece bestselleruri care au fost declarate, pe rând, numărul unu în vânzări şi unul dintre cei mai doriţi consilieri de comunicare ai vedetelor (a sfătuit prezentatori TV renumiți, prim miniştri, membri ai familiilor regale, vedete rock şi mulţi alţii). Împreună cu soţia lui, Barbara Pease, a scris 18 bestselleruri. Cărţile lui se găsesc în peste 100 de ţări, sunt traduse în 53 de limbi şi s-au vândut în 25 milioane de exemplare. Apare frecvent în mass media internaţională iar cărţile soţilor Pease au fost subiectul a 9 seriale, 2 piese de teatru şi un film care a fost declarat numărul unu în preferinţele unui public ce depăşeşte cifra de 100 de milioane de oameni.

În România, cărţile lui au apărut la Curtea Veche Publishing în Seria Allan & Barbara Pease şi s-au bucurat, de la început, de un succes răsunător în rândul cititorilor. De la apariţie la apariţie, tonul său glumeţ, sfaturile practice şi stilul relaxat au atras, ca un magnet, simpatia şi încrederea publicului. Citindu-l, ai impresia că toate experienţele amoroase şi reuşitele în carieră se datorează unui set simplu de reguli pe care fie nu le-ai descoperit pe cont propriu, fie nu le-ai acordat atenţia necesară.

Allan Pease îţi spune deschis ce funcţionează şi ce trebuie aruncat, iar reuşitele sale sunt exemplul grăitor al faptului că orice încercare de-aţi îmbunătăţi viaţa, aplicând metodele sale, se va transforma într-un obiectiv îndeplinit. Printre altele, Allan a scris despre Limbajul trupului în mediul de afaceri (Curtea Veche Publishing), Abilităţi de comunicare şi a încercat să surprindă diferenţele şi asemănările dintre cele două sexe în titluri precum: De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se uită în oglindă (Curtea Veche Publishing), De ce bărbaţii sunt neglijenţi, iar femeile, mereu prevăzătoare? (Curtea Veche Publishing), Cât de compatibili sunteţi (Curtea Veche Publishing) şi El e cu minciuna, ea vorbeşte-ntruna (Curtea Veche Publishing).

Cărţile surprind, însă, doar o parte din carisma lui Allan, care se materializează, în stare pură, în cadrul seminariilor şi conferinţelor pe care le ţine de aproape 40 de ani pentru firme, organizaţii şi participanţi ce vor să reuşească în viaţa personală sau profesională. Experienţa sa îndelungată şi recomandările despre limbajul trupului şi despre importanţa abilităţilor de comunicare continuă să schimbe felul în care companiile îşi gândesc strategiile cu clienţii, felul în care oameni comunică în cele mai apropiate relaţii, şi ne ajută să înţelegem mai bine comportamentul celor din jur.

Discursul lui este relevant pentru orice zonă a vieţii pe care îţi doreşti să o scoţi la lumină, fie că vrei să îi convingi pe cei din jur, să îi faci să coopereze, să te respecte ca lider sau, pur şi simplu, să spună „da“ la propunerile tale. Dintr-o întâlnire cu Allan Pease vei învăţa Cum să devii un adevărat „magnet” de oameni?

 

Pe 27 martie ai ocazia să înveţi:

– Cum să faci o primă impresie puternică şi de durată.

– Cum să intorci orice situaţia în favoarea ta, cu un minimum de efort.

– Cum să porţi o conversaţia reuşită.

– Cum să îi faci pe ceilalţi să se simtă importanţi.

– Cum să devii un „magnet“ de oameni.

– Cum să vinzi mai mult folosind tehnici de comunicare eficiente.

– Cum să crești în carieră devenind un excelent comunicator.

– Cum să devii un om de afaceri mai influent și admirat.

– Cum să atragi mai mulți oameni valoroși în jurul tău.

-Cum să ai relații personale și profesionale mai bune.

 

Cu acest prilej, Curtea Veche Publishing îşi va aştepta cititorii la Cluj cu cel mai nou volum al soţilor Allan & Barbara Pease, Limbajul trupului în dragoste şi vor avea ocazia să îl întâlnească pe autor şi să ia autografe. În plus, nu uita că dacă te înscrii din partea Curtea Veche Publishing vei beneficia de o reducere de 20% , pe baza introducerii codului curteaveche01.

Vă aşteptăm cu drag la Grand Hotel Italia, în sala Vivaldi.