Fie ploaie, ninsoare sau vânt, love is in the air! Începe Marriage week! 💞 Și ce mod mai bun de a-i spune ce simți persoanei iubite dacă nu cu o melodie? Sau cu o carte? Sau.. cu amândouă? Ce zici dacă îți surprinzi persoana iubită cu un mixtape (aproape) ca pe vremuri, inspirat de cartea ei/lui preferată? 😉

Inspiră-i și pe alții cu mixtape-ul tău și poți câștiga un pachet de cărți pentru cupluri. Punem la bătaie un #MarriagePack care să dea un boost relației voastre.

Ce trebuie să faci:

1. Creează un playlist pe contul tău de YouTube sau Spotify cu cel puțin 3 melodii inspirate de o carte de la Curtea Veche Publishing care înseamnă ceva pentru tine sau pentru  cel/cea iubit/ă. Playlist-ul trebuie să fie public.
2. Denumește playlist-ului “Mixtape literar pentru [numele persoanei iubite] inspirat de [numele cărții]” și dedică-l persoanei iubite printr-o postare pe Facebook-ul tău, cu tag către pagina @Curtea Veche Publishing și hashtag-ul #MixtapeLiterar (ex. “Mixtape literar pentru Ioana inspirat de Scrisorar“/”Mixtape literar pentru Omul meu de zăpadă inspirat de Viscolul“). Postarea trebuie să aibă setarea de vizibilitate Public.
3. Trimite-ne un mesaj privat pe Facebook-ul Curtea Veche Publishing cu un link către postarea ta de Facebook cu playlist-ul. (Atenție: acesta este singurul mod de înscriere în concurs.

Concursul se încheie pe 14 februarie 2020, la ora 23:59 (GMT+2). Câștigătorul va fi extras prin tragere la sorți prin random.org și anunțat pe 21 februarie 2020 pe pagina noastră de Facebook și pe blog (www.curteaveche.ro/blog). Playlist-urile câștigător va fi distribuit pe paginile noastre de social media.

 

REGULAMENTUL TOMBOLEI

Art. 1. ORGANIZATORUL

Art. 1.1. ORGANIZATORUL concursului este Curtea Veche Publishing S.R.L., cu sediul în Mun. Bucureşti, str. Aurel Vlaicu nr. 35, reprezentată prin Grigore Arsene, în calitate de Director General. Decizia de derulare a concursului conform regulilor cuprinse în prezentul regulament este finală şi obligatorie pentru participanţi. Regulamentul Oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile din România. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări/schimbări pe site-ul www.curteaveche.ro.

Art. 1.2. Concurenţii au obligaţia să consulte permanent site-ul organizatorului, www.curteaveche.ro/blog, pentru a fi la curent cu eventualele modificări de program, regulament, premiere sau organizare privind concursul. Înscrierea în concurs implică cunoașterea, respectarea și acceptarea regulamentului oficial și a tuturor condiţiilor de organizare, corectare și premiere ale concursului.

Art. 2. OBIECTUL CONCURSULUI

Art. 2.1. Curtea Veche Publishing lansează concursul național „Cucerește-ți perechea cu mixtape literar” adresat cititorilor de pe teritoriul României, cu vârsta de cel puțin 14 (paisprezece) ani (împlinită inclusiv până la data de 14 februarie 2020 ora 23:59).

Art. 2.2. Concursul este organizat cu scopul de a promova lectura și va recompensa cinci dintre participanți cu câte un pachet de cărți publicate de către Curtea Veche Publishing.

Art. 3. ZONA DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Art. 3.1. Concursul este organizat și se desfășoară pe întreg teritoriul României.

Art. 3.2. Pentru obținerea de informații suplimentare, cei interesați pot trimite un e-mail la concurs@curteaveche.ro sau pot suna la numărul de telefon 031 620 85 80 (luni-vineri, 10.00-18.00, ora României).

Art. 4. DURATA CONCURSULUI

Concursul se desfășoară în perioada 7 – 14 februarie 2020.

Art. 5. PARTICIPANȚI

Art. 5.1. Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor Curtea Veche Publishing și a partenerilor care dismenează concursul, precum şi a membrilor familiilor acestora, rudelor până la gradul IV inclusiv.

Art. 5.2. Concursul este destinat persoanelor cu vârsta de cel puțin 14 (paisprezece) ani (împlinită inclusiv până la data de 14 februarie 2020 ora 23:59).

Art. 6. MODUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI

Art. 6.1. Concursul se desfășoară în perioada 7-14 februarie 2020 și va fi diseminat pe canalele de social media ale organizatorului, respective pe canalele de social media ale unor parteneri.

Art.6.2. Pentru a putea participa, persoanele interesate trebuie să urmeze următorii pași:
a. Să trimite un mesaj privat pe Facebook Messenger către pagina de Facebook aparținând Curtea Veche Publishing, care se poate găsi aici: https://www.facebook.com/CurteaVechePublishing/
b. Mesajul trebuie să conțină un link către profilul de Facebook al concurentului unde a fost postată o listă de 3 melodii create sub formă de playlist pe una dintre platformele YouTube sau Spotify.
c. Playlist-urile sunt inspirate de orice carte apărută la Curtea Veche Publishing și denumite cu numele sau pseudonimul persoanei iubite după forma “Mixtape literar pentru [numele persoanei iubite] inspirat de [numele cărții]” (ex. “Mixtape literar pentru Ioana inspirat de Scrisorar“) și trebuie să poată fi vizionate pe platforma respective (pot fi publice sau unlisted, dar nu private).

Art. 6.3. Concursul se încheie pe data de 14 februarie 2020, la ora 23:59 (GMT+2).

Art. 6.4. După finalizarea înscrierilor, organizatorii vor centraliza toate încrierile valide și vor face o tragere la sorți prin Random.org.

Art. 6.5. Numele câştigătorului concursului va fi anunțat până pe data de 21 februarie 2020 pe pagina de Facebook Curtea Veche Publishing, precum și pe blogul Curtea Veche Publishing (www.curteaveche.ro/blog).

Art. 6.6. Dacă până pe data de 29 februarie 2020 câștigătorul nu își trimite datele de contact pentru validarea premiului, organizatorul îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant ales aleatoriu prin Random.org.

Art. 6.7. Playlist-ul câștigător va fi distribuit pe canalele de social media ale Curtea Veche Publishing și pe profilurile de YouTube și Spotify aparținând organizatorului.

Art. 7. PREMIILE

Art. 7.1. Premiul constă într-un pachet de cărți publicate de către Curtea Veche Publishing.

Art. 7.2. Valoarea maximă a premiului va fi de 142 lei (TVA inclus).

Art. 7.3. Premiul va fi trimis către câștigători prin curier, iar cheltuielile de transport vor fi suportate de către organizator.

Art. 7.4. Organizatorii nu sunt responsabili de eventualele probleme survenite în timpul transportului (pierderea coletele, adrese și numere de telefon greșite puse la dispoziție de către câștigători, erori diverse ce țin de firma de curierat, refuzul coletului de către câștigător) și acestea pot atrage de la sine anularea premiilor.

Art. 7.5. În cazul în care problemele survenite în timpul transportului se dovedesc a fi din vina destinatarilor, acestea vor fi anulate. Dacă se dovedesc a fi din vina organizatorului sau a firmei de curierat, organizatorul va retrimite coletele pierdute, deteriorate sau returnate de către firma de curierat.

Art. 7.6. Vor fi acceptate doar înscrierile care se încadrează în cerințele specificate la Art. 6 (“Modul de desfășurare a concursului”.

Art. 7.7. Câștigătorul va fi contactaț prin intermediul Facebook Messenger pentru obținerea datelor personale. Validarea premiului se va face apoi telefonic și/sau prin e-mail.

Art. 8. ALTERNATIVA PREMIILOR

Câştigătorul nu pot substitui premiul pentru contravaloarea acestuia în bani.

Art. 9. RESPONSABILITATE

Art. 9.1. Prin participarea la concurs, toți participanții și câștigătorii sunt de acord și se obligă să respecte și să se conformeze tuturor cerințelor și condițiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial.

Art. 9.2. Participarea la concurs constituie acordul ca numele câștigătorilor să poată fi făcute public și folosite de Curtea Veche Publishing și de către parteneri în activități de promovare.

Art. 9.3. Participarea la concurs constituie acordul ca playlist-urile câștigătoare să poată fi făcute public și folosite de Curtea Veche Publishing și de către parteneri în activități de promovare.

Art. 9.4. Organizatorul nu are nicio obligație de a întreține corespondența cu solicitanții unor revendicări necâștigătoare ce apar ulterior acordării efective a premiilor sau după termenul de revendicare a premiilor prevăzut în prezentul Regulament Oficial.

Art. 10. DREPTUL DE PARTICIPARE

Art. 10.1. Concursul este deschis participării tuturor celor de pe teritoriul României.

Art. 10.2. Concursul este destinat persoanelor cu vârsta de de cel puțin 14 (paisprezece) ani (împlinită inclusiv până la data de 14 februarie 2020 ora 23:59).

Art. 11. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Art. 11.1 În conformitate cu legislația în vigoare, Organizatorul este obligat să facă public numele câștigătorului și castigurile acordate în cadrul acestui concurs. Numele câștigătorului vor fi afișate pe site-ul www.curteaveche.ro/blog și pe canalele de sociale media aparținând organizatorului până pe 21 februarie 2020, ora 23:59 (GMT+2).

Art. 11.2. Organizatorul se obligă, de asemenea, să respecte prevederilor Legii nr. 190/ 2018, privind protecția datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajează să păstreze și să utilizeze datele personale ale participanților/câștigătorilor la prezentul concurs conform prezentului Regulament Oficial și legislației în vigoare. Participanții la concurs, în calitate de persoane vizate, au, conform Regulamentului UE 679/2016 și a Legii 190/ 2018, următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a solicita ștergerea datelor, de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator și dreptul de opoziție. Prin simpla participare la concurs și trimiterea datelor personale Organizatorului concursului, participanții sunt de acord ca datele lor să intre în baza de date a acestora, să fie prelucrate și folosite în viitor de Organizator. La cererea expresă, în scris, a participanților, Organizatorul nu va mai folosi datele lor personale.

Art. 11.3. Organizatorul nu va transmite partenerilor sau oricărei alte terțe părți datele cu character personal ale participanților și câștigătorilor, mai puțin numele acestora și playlist-urile câștigătoare și/sau participante, acestea fiind făcute publice, conform Art. 9.2 și 9.3 din prezentul regulament.

Art. 11.4. De la Art. 11.3 fac excepție firmele de curierat care vor fi folosite pentru livrarea premiilor și care necesită următoarele date pentru livrare: nume și prenume, adresă poștală, telefon).

Art. 12. ÎNCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate înceta numai în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a continua prezentul concurs.