Dragostea pentru cărți poate veni peste tine ca o revelație. Un pasaj pe care l-ai citit întâmplător ți-a rămas viu în suflet și l-ai repetat în gând de nenumărate ori de atunci. Însă dacă acele rânduri te-au mișcat în sensul în care ți-ai dorit să afli citești mai mult, atunci ai pășit pe un tărâm al celor își petrec cele mai frumoase momente în compania cărților.

Simți că acum, apropierea ta de cărți este mai firească decât a fost vreodată? Atunci citește aceste rânduri până la final, pentru că ai putea găsi mai mult decât interesate recomandările noastre, recomandări ce îți vor oferi imboldul de a mult păși mult mai apăsat pe acest drum frumos pe care l-ai început timid:

Cărțile pentru dezvoltare personală

Recomandările de carte pe care le vei găsi în rândurile acestui articol nu ating subiecte de o complexitate ce l-ar putea inhiba pe un cititor începător ca tine. Asta nu înseamnă că îți vom recomanda o literatură naivă, pentru că numai “naivitate” nu există în scrierile unor coloși din literatura motivațională precum: ZIg Ziglar, Dale Carnegie sau Napoleon Hill. În cărțile lor, pe care le poți găsi în categoria Dezvoltare Personala, vei avea șansa să afli cât de ușor poate fi obținut succesul, atât timp cât privești acest concept din unghiul potrivit.

“Cărți Cheie” – Revista noastră pentru dezvoltare personală

Îți oferim și varianta online a obținerii succesului: Carti Cheie, propria noastră publicatie digitală, în link-urile căreia vei descoperi o suită întreagă de subiecte interesante despre: Dezvoltare Personală, Succes, Iubire și Relații, Familie, Creier și Emoții, dar și interviuri interesante cu oameni care au lucruri interesante de povestit celor care vor să își stăpânească setea de a cunoaște. Dacă internetul reprezintă pentru tine un mod mult mai simplu prin care putem comunica, pagina noastra de Facebook îți va oferi mereu la timp cele mai proaspete informații vizavi de cărțile pe care ți le punem la dispoziție, indiferent de domeniul pe care vrei să îl aprofundezi.

Autori romani contemporani

Cititorii începători se simt atrași de cărți într-un mod organic, fără a fi constrânși să citească scrieri cu care nu se identifică. De aceea, credem că dacă acum a venit pentru tine “acel moment” în care te simți mai aproape de lectură ca niciodată, autorii pe care trebuie să îi citești au misiunea de a vorbi pe limba ta. Tot ei sunt cei care trebuie să îți mențină viu apetitul pentru cărți, prin scrieri ancorate în realitate, prin întâmplări pe care le-ai trăit și tu pe propria piele, prin descrierea unor locuri în care ai călcat și tu. De aceea, scriitorii români contemporani pot avea răspunsul la întrebarea pe care o ai de o bună bucată de timp în suflet: “Cum pot citi întotdeauna dintr-o plăcere pură?”

Biografii și memorii

Încheiem această serie de recomandări pentru cititorii noștri începători cu o categorie deosebit de interesantă, ce sintetizează în paginile aceleași cărți mai toate gândurile pe care le-am discutat împreună până acum: povești de viață, oameni cu multe lucruri interesante de povestit și altora ca tine, destine care au pornit dintr-un anonimat lipsit de șanse, dar care au ajuns pe cele mai înalte trepte ale succesului. Cărțile din categoria “Biografii si memorii” te invită să parcurgi aceleași etape ale unui adevărat traseu inițiatic, pe care și alții l-au început din aceeași curiozitate pe care o simți acum în suflet.

Iată cărțile pe care și le propunem! Îți dorim o călătorie fascinantă în această lume și te așteptăm oricând cu mare drag pe site-ul nostru, pentru a-ți reîncărca bateriile cu ceea ce noi credem că este “dragostea sinceră pentru citit”.