În luna iubirii te încurajăm să îți găsești marea dragoste… literară. Pentru a veni în ajutorul tău, am pregătit o serie de volume cu reduceri de până la 50% pe curteaveche.ro. De asemenea, am strâns câteva sfaturi care să îți vină în ajutor, în cazul în care nu te poți decide. Cum poți fi sigur că #shestheone sau #hestheone? Cum știi că, în sfârșit, ai găsit-o sau l-ai găsit?

Dacă știi să pui întrebările potrivite, poate fi chiar ușor să alegi titlul potrivit pentru tine și pentru cei dragi:

1. Fă o listă cu autorii preferați și verifică ce cărți scrise de ei nu ai citit încă.

2. Ce fel de cărți ai chef să citești în această perioadă? Ficțiune sau nonficțiune? Pe curteaveche.ro vei găsi cărțile structurate pe domenii, ca să îți fie mai ușor să te decizi.

3. Ai vreun hobby pe care nu ai avut timp să îl aprofundezi și despre care ai vrea să afli mai multe lucruri?

4. Ai încredere în recomandările unei persoane care te cunoaște sau pe care o admiri? Ai putea să îi ceri un sfat. Dacă nu, caută recenzii de carte pe bloguri sau site-uri de specialitate.

5. Documentează-te care sunt cărțile preferate ale autorilor tăi favoriți. Aceasta poate fi o sursă constantă de inspirație.

6. Încearcă ceva nou. Află mai multe despre un domeniu care îți este străin – spiritualitate, psihologie, dezvoltare personală, viață sănătoasă, sport.

7. Vei găsi mereu ceva de învățat din povești. Dacă vrei să readuci magia în viața unei persoane dragi, ai putea să îi faci cadou o carte cu povești. Te poți inspira de aici.

8. Pur și simplu ascultă-ți intuiția! Titlul te atrage, coperta îți spune ceva, răsfoind cartea sau citind descrierea ei ai devenit curios? E semn că trebuie să afli mai mult!

Participă la concursul nostru și alege cărțile potrivite pentru tine și cei dragi! Mai multe detalii aici.