Cum ar arăta o lume în care toți oamenii ar fi odihniți, relaxați, cu toate cele 8 ore de somn pe noapte bifate? …departe de realitate. Asta dacă nu cumva ai pus mâna pe cartea „Revoluția Somnului. Cum să îți schimbi viața noapte de noapte de Arianna Huffington, apărută recent la Curtea Veche Publishing.

Co-fondator și redactor-șef al reputatului trust media The Huffington Post, Arianna ne spune poveste care sună extrem de familiară: multă treabă, toată ziua pe drumuri, deadline-uri, ședințe. Dacă mai punem în ecuație și un copil de crescut, ajungem la o lipsă acută de somn. De cele mai multe ori, ignorată cu desăvârșire. Până când a leșinat de epuizare. Și a hotărât să își schimbe radical viața (de noapte).

De câte ori nu ați amânat somnul din cauza lucrului peste program? De câte ori v-ați dus la serviciu după o noapte albă cu gândul că veți recupera în weekend?

„Din când în când, cu toţii avem probleme cu somnul. Pentru mulţi e o luptă continuă. Dacă ne reconstruim relația cu somnul, dacă ne împrietenim și nu ne luptăm cu acesta urmând sfaturile date de Arianna Huffington, ne vom transforma viaţa şi vom reintra în contact cu sinele nostru inteligent şi plin de compasiune.“ spune Mark Williams, profesor de psihologie clinică, Universitatea Oxford.

„Revoluția somnului” pune în prim-plan consecințele privării de somn și aduce soluții despre cum ne putem îmbunătăți viața noapte de noapte. În această carte veți găsi chestionarul de calitate a somnului, meditații ghidate, sfaturi, studii de caz – toate cu aplicabilitate de la prima lectură.

În ultimii ani, relația noastră cu somnul trece printr-o adevărată criză! Munca peste program, viaţa de familie, conectarea permanentă la telefoane şi la internet, aspiraţiile și temerile noastre — totul stă în calea detaşării necesare regenerării de care avem nevoie. Nu mai dăm nicio şansă somnului şi credem că acesta este preţul care trebuie plătit pentru a avea succes!

Cartea dezvăluie misterul şi puterea transformatoare a somnului şi ne arată cum să ne eliberăm de griji, să ieșim din timp, să ne umplem de energie şi să revenim la viețile noastre cu sufletul revigorat.

În cuvintele Ariannei „Suntem aşa cum dormim! Dacă vrem să avem succes, trebuie să începem cu somnul!”

Revoluția Somnului. Cum să îți schimbi viața noapte de noapte”, de Arianna Huffington este disponibilă pe www.curteaveche.ro și în librăriile din țară la prețul de 45 lei.