Fie că ești în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi în luna februarie, fie că vrei să te răsfeți cu o carte bună, dar încă nu te-ai decis ce să alegi, Curtea Veche Publishing îți vine în ajutor! Până la finalul lunii, poți găsi recomandări de lectură direct de la autori pe pagina de Facebook a editurii, reduceri de până la 50% pe curteaveche.ro și un concurs la care poți câștiga cărțile pe care ți le dorești.

Cum știi care e aleasa? Pe blogul nostru îți oferim câteva tips&tricks, iar pe site-ul nostru poți găsi sute de titluri dintre care poți alege.

Te-ai hotărât deja? Te provocăm la CONCURS! Postează până pe 28 februarie pe Facebook sau Instagram o fotografie în care apare orice volum publicat la Curtea Veche Publishing pe care dorești să îl oferi cadou unei persoane dragi. Nu uita să folosești hashtagurile #shestheone/#hestheone și #curteavechepublishing și să validezi înscrierea prin trimiterea link-ului postării și a datelor de contact (nume, număr de telefon) la adresa concurs@curteaveche.ro. Folosește-ți creativitatea și poți câștiga cărțile pe care ți le dorești!

Premiul I – Cărți în valoare de 400 lei

Premiul al II-lea – Cărți în valoare de 300 lei

Premiul al III-lea – Cărți în valoare de 200 lei

Mai multe detalii despre cum poți participa și criteriile de jurizare în regulamentul concursului: http://bit.ly/2FWGzSi