Sfaturi pentru o viata mai buna_coperta1Dacă doriți să aflați mai multe despre alimentația raw-vegană sau pur și simplu să îi revedeți pe Ligia și Raoul Pop, vă invităm la cea de a noua ediție a Expozitiei Nationale Raw Generation.  Cel mai mare eveniment din România de acest gen va avea loc în București duminică, 14 iunie 2015, între orele 9.00 și 19.00,  în Pavilionul C6 al Complexului Romexpo.

Curtea Veche Publishing va fi prezentă la Raw Generation Expo cu volumele Ligiei Pop. Cel mai recent dintre acestea este “Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă“. Într-o societate în care alergătura şi stresul fac parte din programul zilnic, acesta vine în întâmpinarea voastră, cu informaţii utile pentru a vă însuşi un stil de viaţă mai sănătos şi mai ordonat. Aplicând cu paşi mărunţi şi siguri sfaturile găsite aici, veţi învăţa cum să vă îmbunătăţiţi obiceiurile alimentare şi cum să vă menţineţi echilibrul între minte, trup şi suflet, pentru a vă bucura de o viaţă liniştită şi armonioasă.

La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a cinci cărţi: Paşi în lumea muzicii, Reţete vegane fără foc, Germeni şi vlăstari: surse de sănătate şi energie, Deserturi pentru părinţi şi copii sănătoşi şi Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naştere naturală şi un bebe sănătos. Activează ca raw food chef (bucătar specializat în alimentaţia vegană fără foc), susţine demonstraţii culinare şi organizează anual la Bucureşti Raw Generation Expo, un eveniment naţional prin care promovează un stil de viaţă sănătos. De asemenea, este gazda unor show-uri TV online („Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“). A câştigat, alături de alţi 15 bucătari din lume, titlul internaţional YouTube Next Chef. Ligia Pop este licenţiată în muzică la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iaşi şi e profesoară de pian.

Lista cu prezentările de sănătate și demonstrațiile culinare de la Raw Generation Expo:

  • 10:00 – 11:00 – Demo Culinar Cu Denisa Ratulea, Raw Chef, Nutritional Therapist in UK – „Supercharge your Day!”
  • 11:00 – 12:00 – Irina Gardea, cosmetician va demonstra „Epilarea cu zahăr”
  • 12:00-14:00 – Dr. Mihaela Olaru, „Alimente pentru trup și suflet”
  • 14:30- 15:30 – Prezentare storcator Kuvings, Ligia Pop în colaborare cu Kuvings Romania
  • 16:30 – 17:30 – Seminar susținut de Anca Pavel, nutritionist și formator în domeniul alimentatiei raw vegane – ”Cum să adoptam un stil de viață sănătos și echilibrat și care sunt pașii către o alimentație raw vegană?

Biletul de intrare costă 10 lei, se achită la intrarea în pavilion, și este inclus automat în marea tombolă care va avea loc în seara acelei zile, de aceea va recomandăm să vă înregistrati la intrare, să păstrați biletul la îndemână și să consultați regulile tombolei.

Mai mult detalii despre eveniment puteți găsi aici.

Vă așteptăm cu mare drag!

Afis-Primavara-2015-566x800