B1-4.inddPas cu pas”,prima carte a Președintelui României, a apărut în această săptămână în traducere în limba maghiară. Volumul a fost publicat la editura Cser, sub titlul “Nagyszebentől az elnöki palotáig” (“Din Sibiu la palatul prezidențial”).

Versiunea maghiară, apărută în traducerea lui Lakatos Mihály, va fi disponibilă deopotrivă în Ungaria și în România. Volumul va apărea peste câteva luni și în limba bulgară, la editura Ciela Norma.

“Pas cu pas” de Klaus Iohannis a apărut la Curtea Veche Publishing în timpul campaniei electorale din 2014, și încă de la prezentarea volumului la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus (noiembrie 2014) editura a primit propuneri de publicare a cărții la edituri din străinătate. Volumul a fost bestsellerul anului 2014 în România (peste 130.000 exemplare vândute), marcând numeroase recorduri editoriale.

Cu ocazia Salonului Internațional de carte Bookfest (mai 2015), editura Curtea Veche a lansat un al doilea volum semnat de Președintele României – “Primul pas” – ce dezvăluie informaţii din culisele campaniei electorale şi din primele zile ale mandatului de Preşedinte.