Liderii autentici nu se culcă pe lauri. A avea abilităţi de leadership nu este un titlu onorific, ci rezultatul unui proces care durează întreaga viaţă. Capacitatea de a-i conduce pe alţii este determinată, de fapt, de propria capacitate de a evolua.

„Marii lideri evoluează” de Ken Blanchard și Mark Miller le arată liderilor aspiranţi — dar şi celor consacraţi — asupra căror aspecte să se concentreze pentru a-şi păstra eficienţa şi statutul profesional pe tot parcursul vieţii.

 

SPOR

Protagoniştii cărţii parcurg pas cu pas etapele procesului SPOR — tot atâtea faze prin care liderii adevăraţi îşi lărgesc perspectiva asupra lumii şi asupra sinelui, cu scopul de a se perfecţiona continuu şi cu grija constantă pentru binele general.

Astfel, pentru a fi un lider autentic…

Strânge cunoștințe despre tine, despre ceilalți, despre domeniul de activitate, despre leadership.

Promovează-i pe ceilalți formal și informal.

Optează pentru o perspectivă largă la serviciu și în afara serviciului.

Râvnește la înțelepciune din autoevaluare, feedback și sfaturi.

 

De unde să începi?

Capacitatea de a evolua îți determină capacitatea de a conduce! De aceea vă invităm la o conferinţă-eveniment alături de lideri vizionari din companii de top din România, keynote speakeri de la Ken Blanchard Companies și consultanţi locali Human Invest.  „The next challenges. Leading better. Leading differently” va avea loc miercuri, 29 mai, la Crowne Plaza Bucharest. Împreună vom explora idei îndrăzneţe si perspective inovatoare cu privire la moduri de a conduce mai bine, de a conduce diferit oamenii într-o organizaţie.

Mai mult, cititorii Curtea Veche Publishing beneficiază de un preţ preferenţial de acces la eveniment de 175 Euro + TVA/ persoană. Pentru a beneficia de acest preţ menţionaţi la rubrica observaţii codul de discount “Blanchard175”. Biletele pot fi achiziţionat aici.

Despre autori

Ken Blanchard, faimos autor de cărţi pentru dezvoltare personală şi organizaţională, consultant în afaceri şi conferenţiar intens solicitat, este caracterizat de prieteni, colegi şi clienţi ca unul dintre cei mai perspicace, mai puternici şi mai înţelepţi oameni de afaceri din prezent.

Influenţa sa ca autor de cărţi motivaţionale este extraordinară şi vastă. Bestsellerul Manager la Minut s-a vândut în peste 13 milioane de exemplare şi continuă să se afle în topuri. De asemenea, Blanchard a publicat numeroase cărţi scrise în colaborare cu specialişti de renume.

Blanchard este liderul spiritual al organizaţiei The Ken Blanchard Companies, o firmă internaţională de training în domeniul managementului şi consultanţei, pe care a înfiinţat‑o în 1979 împreună cu soţia sa. De asemenea, este lector colaborator la universitatea pe care a absolvit-o, Cornell, făcând parte şi din consiliul de administraţie al acesteia.

Mark Miller, specialist în training şi dezvoltare, susţine de mulţi ani cursuri pentru diferite organizaţii internaţionale, printre subiectele abordate de el numărându-se abilităţile de leadership, creativitatea şi construirea spiritului de echipă.

Miller a colaborat cu Ken Blanchard la scrierea cărţii The Secret, tipărită în peste 350 000 de exemplare şi tradusă în peste 20 de limbi (apărută în limba română la Curtea Veche Publishing, 2005).