Curtea Veche Publishing vă invită să cunoașteți o nouă tânără voce feminină care, la doar 14 ani, își face debutul în lumea literaturii cu un roman surprinzător, inventiv, inspirat din aceea iubire adevărată, unică şi puternică, ce are puterea de a înfrânge chiar şi ameninţarea ultimă: moartea, așa cum mărturisește însăși creatoarea ei.

„Perspective”,  roman început de autoare la vârsta de 13 ani,  este o poveste de iubire atipică, marcată de moartea unei persoane dragi. Cei doi tineri îndrăgostiți, Arabelle și Jasper, sunt actanții unei povești de iubire deopotrivă reală și fantastică, ce îi condamnă, în ultimă instanță, la autodistrugere.

Romanul explorează lumea în care trăiesc personajele principale, un univers în care sentimententele tulburi îmbolnăvesc sufletul, frică, dezorientare, durere de neconsolat, construind o poveste răvășitoare în care “moartea este pretutindeni”.

 

Cum a luat naștere acest roman și care au fost primele încercări de scrieri timide ale tinerei Anda? Care au fost lecturile ce au inspirat un scriitor atât de tânăr? Cum ar promova autoarea cărțile în rândul tinerilor de astăzi? Anda Doliş ne răspunde la toate aceste întrebări într-un dialog cu jurnalista Lidia Laic pentru  Radio România Cultural:

Romanul a apărut în luna februarie a acestui an la Curtea Veche Publishing și este disponibil în librăriile din țară și pe site-ul www.curteveche.ro.