De câte ori  ai folosit expresii ca „Timpul înseamnă bani” ,”Sunt prea bătrân ca sa mai pot…” „Am o vârsta, nu mai este așa ușor”, „Mi-aş schimba serviciul, dar cine mă mai angajează pe mine?” Aceste tipare pe care le accesam inconștient şi despre care spunem că suntem conștienți la nivel declarativ ne fac sa fim:

Ești ceea ce Gândești si Gândești ceea ce simți! Gândurile tale produc „chimia” corpului tău si Corpul tău devine „minte” .

Schimbă toate aceste șabloane (tipare, convingeri, credințe…) de gândire, la București în perioada 17-19 Martie  cu Dr. Joe Dispenza, autorul volumelor  Distruge-ți obiceiurile nocive și Antrenează-ți creierul, în workshop-ul „ Tu ești Placebo”.

Câte rețele neuronale avem pentru o singura expresie, nici nu iți poți imagina…. Cate alegeri împotriva voinței noastre facem pornind de la un singur gând (expresia doar gândita, nu verbalizată) nu avem idee… Creează-ți realitatea pe care ti-o dorești! Eliberează-ti energia tiparelor de la nivel celular si nu la nivel „Declarativ”! Schimbă-ți stare de a Fi, în ce pe care o dorești cu adevărat!

Poți afla informații pe site-ul http://romania.joedispenza.events/ sau apelând-o pe Roxana Costache la tel: 0744165594.