Oana Moraru, cunoscut expert în parenting, vă invită la un atelier aplicat – pentru părinți și educatori – cu exemple de activități, materiale și strategii pentru cea mai importantă etapă de creștere fizică, intelectuală și emoțională a copiilor noștri! O șansă pentru a începe devreme, inspirat și informat, dezvoltarea conștientă a celui mic.

Pentru educatoare, manageri de grădinițe și părinți, aceasta va fi o zi pe care să o luați în suflet și în practicile voastre de acasă și din clasă. O zi despre toate lucrurile care contează pentru fundația unui copil.

Prin acest atelier, Oana Moraru își dorește să creeze împreună cu părinți și educatpro modele concrete de lucru și scenarii de activitate -un curriculum personal al fiecărei familii sau un punct de reper pentru fiecare grădiniță!

Primii ani de viață în familie și cei petrecuți la grădiniță sunt numiți de specialiști ca ”vârsta de aur”, ”vârsta de grație” sau ”incredibilii ani” – adică anii celor mai mari oportunități în creșterea și dezvoltarea copiilor.

Aceasta este perioada în care mintea și emoțiile copilului  își formează matricea pe care se prinde tot restul experiențelor viitoare. O matcă în care se așază succesul școlar și capacitatea lor de a-și găsi un drum în viață.

received_954454624659913

În unanimitate, studiile care documentează cele mai bune programe de creșă și grădiniță atestă că cel puțin până la finalul clasei a IV-a, se văd, cu ochiul liber, diferențe nete între copiii care au mers la o grădiniță bună și cei care au ratat formarea timpurie.

Cei 20 de ani de experiență cu cei mici, în școli care i-au dat șansa Oanei Moraru să îi vadă crescând până la nivel liceal, să înțeleagă ce anume face diferența pentru succesul lor de mai târziu.

Amvăzut grădinițe și școli în toată lumea, a studiat programe preșcolare de la cel mai tradiționalist model, până la cel mai revoluționar. Dincolo de maniera în care se pune învățarea în scenă, rămâne mereu constantă certitudinea că acești primi 6 ani sunt de aur și nu trebuie ratați.

Alături de alte 3 educatoare creative și dinamice de la Grădinița ”Helikon”, Oana Moraru a construit un atelier care să  servească  părinților și educatorilor  modele comparative de activități cu preșcolarii, adunate și așezate logic și distractiv, sub forma a 7 scenarii diferite, pentru cele 7 zile ale săptămânii!

DACA ALEGI SA FII PREZENT, IATA CU CE VEI PLECA ACASA!
7 scenarii diferite, pentru cele 7 zile ale săptămânii!
• Informații documentate științific despre cele mai importante pietre de hotar în dezvoltarea preșcolarului;
• Tehnici de conștientizare a obiectivelor pentru fiecare interval de vârstă care marchează un salt cognitiv, fizic sau emoțional;
• Strategii, jocuri și activități pentru stimularea inteligențelor, a atitudinii față de învățare și a operațiilor gândirii;
• Modalități specifice de a coopera cu cel mic, de a regla comportamentele nedorite și a le întări pe cele pozitive;
• Setul de 7 scenarii zilnice pentru stimularea tuturor ariilor de dezvoltare hotărâtoare pentru succesul școlar de mai târziu;

Suportul de curs conține toate informațiile, grafice și orare posibile ale activităților cu copiii – atât pentru educatoare, cât și pentru părinți. Plecați acasă cu un portofoliu și bibliografie pe termen lung!

Locul întâlniriieste Ramada Plaza Hotel;
Intervalul: 10.00 – 16.00 ( 5 1/2 ore aplicate + pauza gustare – apă, cafea, ceai, patiserie și sandvișuri incluse – la sosire și în pauză)
Cost atelier: 420 lei
Înscrieri la: voceaparintilor@gmail.com