Anul acesta la standul Curtea Veche Publishing din cadrul Gaudeamus v-am pregătit o varietate de cărți dedicate nutriției, unui stil de viață sănătos și pasiunii pentru gătit. Vă așteptăm cu drag în acest sfârșit de săptămână să gustați cele mai noi volume de profil, în care veți găsi rețete, sfaturi sănătoase și alte surprize frumoase.

Connected_campanieJamie Oliver revine în atenție cu o nouă carte de rețete, de data aceasta axată pe un stil de viață echilibrat și sănătos, Super Food în fiecare zi. Noul său volum conține rețete pentru 30 de mic-dejunuri, 30 de prânzuri și 30 de cine, dar și idei originale și proaspete pentru gustări și băuturi sănătoase. Rețetele sunt simple, gustoase, nutritive și foarte accesibile. Aceasta este o carte de bucate flexibilă, pe care o poți folosi zilnic, care îți dă posibilitatea de a alege să îți schimbi fundamental stilul de viață sau pur și simplu să încerci rețete delicioase pentru mesele din timpul săptămânii.povesti-cu-gust_mockup

Pe lângă faptul că ne ajută să fim mai atenți cu ceea ce mâncăm, Jamie a adunat sfaturi de la experți de top din nutriție și sănătate, iar rezultatul e un volum plin de informații utile si rețete delicioase.

O noutate este și debutul omului de televiziune Mircea Radu în calitate de scriitor. Povești cu gusteste o călătorie culinară presărată cu amintiri și preparate delicioase, ce abia așteaptă să fie descoperite de cititori. Vă așteptăjamila-copertam să descoperiți poveștile pline de farmec și savoare, la lansarea cărții ce va avea loc la standul editurii de la Gaudeamus sâmbătă, 19 noiembrie 2016, începând cu ora 14.00. Alături de autor va lua cuvântul Andreea Marin și Miruna Meiroșu, PR Manager Curtea Veche Publishing.

Jamila Cuisine devine carte de rețete la această ediție a târgului. Geanina Staicu-Avram ne va încânta cu rețetele sale delicioase în prima sa carte de bucate, Jamila Cuisine, bunătăți ce au adus-o în atenția publicului și au făcut-o să fie desemnată Personalitatea Anului în Online în cadrul Webstock, cel mai important eveniment dedicat social media. În cadrul Gaudeamus noi v-am pregătit o întâlnire cu Geanina Staicu- Avram și cartea sa de rețete, “Jamila Cuisine”, alături de autoare, Tily Niculae și Teodora Rogobete, duminică, 20 noiembrie, începând cu ora 12.00. Mai multe detalii aici.24cm_mockup_resize

Adi Hădean continuă seria lansărilor în jurul volumului “#24centimetri”, o autobiografie-manifest pentru bucate bune și oameni dintr-o bucată cu un eveniment cu totul special în cadrul târgului. Vă așteptăm cu drag sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 17.00, la o întâlnire cu Adi Hădean, Andreea Esca și Nicolai Tand, la standul Curtresize_supa-de-incalzit-inimaea Veche Publishing.

Admiratorii Mihaelei Bilic vor avea din nou ocazia să o întâlnească odată cu lansarea noii sale cărți, “Supă de încălzit inima”, o continuare a volumului “Tocăniță pentru suflet”, titlu ce a reunit texte privind o alimentație corespunzătoare și sfaturi pentru o viață sănătoasă. Lansarea va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, începând cu ora 12.00, la standul editurii.

Odată cu noul volum, dr. Mihaela Bilic ne readuce în atenție unul din cele mai iubite volume, Sănătatea are gust, un ghid complex al nutriției sănătoase, cuprins în 640 de pagini, structurat în 55 de capitole independente, uşor de parcurs cu sfaturi de nutriție pentru toți membrii familiei, de la mic la mare, pentru toate gusturile și pentru toate nevoile.

Programul complet al evenimentelor îl găsiți aici.

Vă așteptăm cu drag și vă dorim poftă la lectură!