Curtea Veche Publishing vă invită între 1 și 5 iunie la cea de-a XI-a ediție a Salonului de Carte Bookfest. Editura a pregătit pentru cititori reduceri de preț de până la 80 % la toate volumele, cu excepția noutăților de la târg, cărţi la preţuri unice (5 – 10 lei), noi volume și întâlniri cu unii dintre cei mai cunoscuți autori contemporani.

Pe 1 iunie sărbătorim Ziua Copilului la Curtea Veche, unde veți avea parte de o mulțime de surprize: reduceri de 50% la aproape toate volumele dedicate copiilor, ateliere de povestit si ilustrat in jurul volumelor “De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură” de Adina Rosetti și Cristiana Radu și “Mandale dacice, vol 2” de Mădălina Corina Diaconu și Mihai Ionuț Grăjdeanu. Pe 4 iunie continuăm să îi sărbătorim pe cei mici, prin  lansarea unei cărți pentru copii semnată de cunoscutul polițist Marian Godină, “În misiune cu Marian. Eu nu-s pitic, am ghiozdanul mare”, o carte ilustrată și plină cu povețe pentru cei mici, dedicată educației rutiere.

sursă foto: www.oradestiri.ro

sursă foto: www.oradestiri.ro

Curtea Veche Publishing vă propune ca la aceasta ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest să vă pregătiți de vară cu Povești de Vacanță. Aveți posibilitatea de a alege din multiple domenii, printre care: beletristică, esesistică, dezvoltare personală și profesională, sănătate și nutriție și multe altele.

Printre numeroasele noutăți aduse în atenție prin lansări de carte se numără volumul “Cea mai frumoasă poveste vol. II”, de Adrian Cioroianu, “Exilul Regelui” de Diana Mandache, “Dosarul Lenin. Vraja nihilismului”, cel de-al doilea volum semnat de Marius Stan și Vladimir Tismăneanu, “Euro-Falia” de Armand Goșu, “Copilul Invizibil” de Gáspár György, “Iulie însângerat” de Simon Geissbühler, și “Jilț și caldarâm” de Ervin-Zoltan Székely.

Program complet evenimente aici.