Dr. Oz, autorul a numeroase cărți ajunse bestseller la nivel mondial, cum ar fi “TU, rămâi tânăr!“,  “TU.Ghid de funcţionare“, sau, cel mai recent volum publicat la Curtea Veche Publishing, “TU. În așteptarea unui bebeluș“,  ajunge în România, pentru prima oară, pe 25 mai! Curtea Veche Publishing este partenerul LookMedia și vă invită la conferință! 

Doar 5 zile ne mai despart de întâlnirea cu cel mai celebru doctor din lume – Dr. Mehmet Cengiz Oz, care va ajunge pentru prima dată în România, pentru a susține conferința „Take your life to the next level”. Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sănătos de viață, conferința susținută de Dr. Oz pe scena Sălii Palatului din București, va avea loc pe 25 mai 2016, începând cu ora 8:30. Accesul în sală se va face începând cu ora 7:30.

Dr. Oz transmite un nou mesaj și așteaptă cu mare entuziasm să cunoască publicul român: https://www.youtube.com/watch?v=dtPvR_bR880&feature=youtu.be

dr oz

În cadrul conferinței, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle și ne va oferi sfaturi menite să ne ajute să ne îmbunătățim viața. Conferința va fi moderată de unul dintre cei mai cunoscuți strategiști și traineri români – Dragoș Bucurenci. Pe tot parcursul conferinței, publicul va avea ocazia de a asculta și discursurile unor speakeri români de excepție, dintre care îi menționăm pe Dr. Victor Clatici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), Lygia Alexandrescu (Conferențiar Universitar, Doctor nutriționist), Andy Szekely (autor, trainer și speaker motivațional) și Andreea Raicu (speaker motivațional).

Ultimele bilete la conferința susținută de Dr. Oz sunt acum la preț promoțional și pot fi achiziționate de pe www.droz.ro, secțiunea Bilete.

Conferința va fi urmată de un alt eveniment privat, dedicat exclusiv personalităților importante din lumea medicală din România și anume Gala pentru excelența în medicină, inovație și domenii conexe, unde însuși Dr Oz va acorda premii. Gala pentru excelența în medicină, inovație și domenii conexe va avea loc la Stejarii Country Club, din Bucuresti, incepand cu ora 19:00.