Curtea Veche Publishing, în parteneriat cu Carrefour, are plăcerea de a vă invita joi, 24 martie 2016, la o sesiune de autografe cu Marian Godină. Autorul volumului „Flash-uri din sens opus” va fi prezent începând cu ora 18:30 în cadrul Complexului Carrefour Orhideea, în zona restaurantelor.Flash-uri [M Godina]_V2_Orhideea_LOGO-04

„Flash-uri din sens opus” a fost lansată pe 24 februarie la Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti, unde cititorii s-au strâns în număr mare pentru a-l întâlni pe polițistul plin de haz care a demonstrat că schimbarea poate începe cu fiecare dintre noi. Începând cu data de 29 februarie, cartea este disponibilă în librăriile din toată țara. Volumul a fost vândut în perioada de precomandă în 20.000 de exemplare.

“Despre Flash-uri din sens opus vă pot spune că este o carte care vă va trece cu siguranță prin toate stările. Vă va întrista, veți râde cu lacrimi, vă va amuza, veți regreta (nu că ați cumpărat-o), vă va provoca milă, revoltă, veți râde iar. Cu siguranță vă va antrena toți mușchii mimicii”, declară Godină. Întâmplările din carte includ momente din timpul formării sale și experiențe din activitatea de polițist rutier, alături de frânturi din viața personală și culise ale momentelor-cheie urmărite public în ceea ce privește pagina sa de Facebook.