Marian Godină şi-a prezentat joi, 10 Martie 2016, volumul de debut „Flash-uri din sens opus” la Târgu-Mureş. Evenimentul a fost găzduit de Old City Cafe Lounge şi a strâns laolaltă un public numeros.

DSC_0035

Credit foto: www.zi-de-zi.ro

În cadrul prezentării de carte au vorbit Marian Godină, autorul cărţii, doamna Iren Arsene, director şi cofondator al Editurii Curtea Veche şi domnul Mircea Muntean, sociolog. La sfârşitul prezentării a avut loc şi o sesiune de autografe. Mulţumim publicului cald şi partenerilor noştri de pe plan local, fără de care nu ar fi fost posibil un eveniment reuşit: Ovidiu Maior şi AZO Mureş.

DSC_0044

Credit foto: www.zi-de-zi.ro

În aceeaşi zi, Marian Godină a participat şi la o înâlnire cu elevii Colegiului Naţional Unirea. În cadrul acestei întâlniri elevii au avut şansa să poarte un dialog deschis cu Marian Godină despre meseria de poliţist şi nu numai.

DSC_0049

Credit foto: www.zi-de-zi.ro

Întâlnirea de la Târgu-Mureş a făcut parte dintr-o scurtă serie de prezentări ale volumului „Flash-uri din sens opus”. Marian Godină şi-a prezentat volumul şi la Iaşi (12 martie), Deva (14 martie) şi Sibiu (15 martie). Vor urma lansări şi în Timişoara şi Brăila.

DSC_0047

Credit foto: www.zi-de-zi.ro