Între 30 martie şi 3 aprilie 2016 sunteţi aşteptaţi la cea mai nouă ediţie a cunoscutului târg de carte cu discount, Kilipirim. Târgul se va desfăşura anul acesta la Unirea Shopping Center, et II in perioada 30 martie-3 aprilie 2016. Intrarea va fi liberă.

În cadrul acestei ediţii am pregătit aproximativ 550 de titluri la preţuri speciale, 200 dintre acestea beneficiind de reduceri de peste 50%. Oferta editurii va include cărți din numeroase domenii, cum ar fi literatură contemporană, nutriţie şi gastronomie, dezvoltare personală şi profesională, istorie şi sociologie, cărţi pentru copii şi multe alte titluri. De asemenea, va exista și o selecție de volume la 5 sau 10 lei. ­

Câteva dintre bestsellerurile cu prețuri cu discount de la standul Curtea Veche sunt „Biblia sănătăţii femeii” (reducere de la 51 la 25 lei), „Comfort Food” de Jamie Oliver (reducere de la 87 la 75 lei), şi „Cotroceniul Regal” de Diana Mandache (reducere de la 48 la 40 lei). Seria Cărţile Copilăriei este de asemenea prezentă la stand, cu titluri ca,„Logodnicii. Repovestire de Umberto Eco” (reducere de la 25 la 15 lei) sau „Călătoriile lui Gulliver. Repovestire de Jonathan Coe” (reducere de la 24 la 15 lei). Literatura contemporană este prezentă prin colecţia Byblos: „Odiseu şi Penelopa” de Mario Vargas Llosa (reducere de la 21 la 8 lei), „Gheaţa” de Vladimir Sorokin (reducere de la 23 la 8 lei).

Vă aşteptăm cu drag!