Salonul de Carte Bookfest Timişoara este unul dintre cele mai aşteptate evenimente din ţară dedicate cărţii. În perioada 31 martie – 3 aprilie 2016, Bookfest va fi găzduit, ca de fiecare dată, de Centrul de Afaceri Timişoara (CRAFT). Vă aşteptăm cu drag la standul editurii Curtea Veche, unde veţi găsi reduceri de preţ de până la 40%, 220 de titluri și o selecție a celor mai căutate volume.

Printre noile apariții editoriale disponibile la stand veți găsi „Flash-uri din sens opus” de Marian Godină (29 lei), „Comfort Food” de Jamie Oliver (reducere de la 87 la 75 lei) și Colecţia Outliers, o serie ce propune idei strălucite pentru minți îndrăznețe și care cuprinde volume precum „Toţi marketerii sunt mincinoşi (spun poveşti)” de Seth Godin (25 lei) și „Connected” de Christakis și Fowler (35 lei). Cititorii vor putea găsi și cea mai nouă serie de cărți regale, de data aceasta una dedicată celor mici, prezentată cu minunate ilustrații: Regii și Reginele noastre. Colecţia cuprinde relatări despre figuri importante ale regalităţii româneşti, toate povestite pe înţelesul celor mici, cu titluri ca „Maria a României” de Adrian Cioroianu şi Mihaela Simina(30 lei) şi „Carol I. Primul şi cel mai mare rege al românilor” (30 lei) de Andrei Cioroianu şi Andrei Radu.

Editura va aduce bestselleruri la prețuri speciale, atât cărți pentru copii, cât și beletristică sau cărți de dezvoltare personală și profesională: „Biblia sănătăţii femeii” (reducere de la 51 la 25 lei), „Odiseu şi Penelopa” de Mario Vargas Llosa (reducere de la 21 la 8 lei), „Logodnicii. Repovestire de Umberto Eco” (reducere de la 24.9 la 15 lei) şi „Călătoriile lui Gulliver. Repovestire de Jonathan Coe” (reducere de la 24.09 la 15 lei).

Intrarea în cadrul salonului şi la evenimentele care vor avea loc în aceasta perioadă va fi gratuită. Programul de vizitare este între orele 10:00 – 20:00.

Salonul de carte este organizat de Asociaţa Editorilor din România.