Adina Rosetti_ Fotografie de Barna Nemethi

Adina Rosetti_ Fotografie de Barna Nemethi

Vineri, 19 iunie, începând cu ora 18.00, scriitoarea Adina Rosetti va fi una dintre cele două protagoniste ale unui eveniment inedit. Mix cu scriitoare, organizat de Conceptual Lab, prezintă două cărți, două scriitoare, în oglindă – de data aceasta, două dintre cele mai de succes cărți românești din 2015, prezentate de două tinere jurnaliste și scriitoare: Adina Rosetti, cu volumul de proză scurtă „De zece ori pe buze” și Ioana Bâldea Constantinescu, cu romanul „Dincolo de portocali”.

Evenimentul va fi moderat de Erika Ciuică, fondatoarea Clubului Scriitoarelor, și va avea loc la Conceptual Lab (Conceptual Lab, Strada Dionisie Lupu nr. 56).

Numărul de locuri este limitat așa că, pentru a avea un loc asigurat la acest eveniment, vă recomzeceandăm să vă înscrieți la contact@mixofideas.ro. Participarea se face pe baza unei donații de 20 RON.

Adina Rosetti, născută în 1979, la Brăila. A absolvit în 2001 o facultate economică la Universitatea Româno-Americană, apoi un curs postuniversitar de jurnalism la Universitatea Bucureşti. Din 2004 a început să scrie reportaje şi articole la Dilema Veche şi, apoi, la Dilemateca. A lucrat ca jurnalist si a colaborat cu diverse publicații: Time Out București, ELLE Romania, Unica, Esquire, Omnivor, Formula As, CR Fashion Book #2. A primit premiul „Tânărul Jurnalist al Anului 2007“ (secţiunea Cultură), acordat de Freedom House.

Un eveniment organizat de Clubul Scriitoarelor și Quartz Media Production alături de Conceptual Lab

unnamed (1)