Duminică, 17 mai între orele 14-17, binecunoscuta specialistă în dieta raw vegan, Ligia Pop, va susține o demonstrație de gătit în Sala Paris de la Hotel Novotel în București. Susținătorii unui stil de viață sănătos sunt invitați să petreacă 3 ore fascinante de demonstrație culinară, timp în care autoarea va prepara 10 rețete complexe.

Programul evenimentului:

  • Informații despre alimentatia raw food și aparatura folosită.
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri.
  • Demonstrația culinară a 10 rețete raw speciale.
  • Demonstrația nu va fi cu degustare. Cele 10 preparate vor fi primite drept premiu celor 10 câstigatori extrași pe loc din rândul celor din sală.
  • A doua sesiune de întrebări și răspunsuri.
  • La sfârșitul evenimentului, veti putea să cumpărați pentru degustare preparate raw vegane pregătite de restaurantul raw vegan Rawyal Brunch & Cakes, care vor fi prezenți în holul de la intrarea în Sala Paris.
  • Fiecare invitat va primi o punguliță de cadouri surpriză și va beneficia de ea, doar dacă se va înscrie și va plăti în prealabil.

–> Vă invităm să vă înscrieți pe lista participanților la demo folosind acest formular. Taxa de participare este de 150 lei/persoană. 

În cadrul evenimentului veți avea ocazia să achiziționați cărțile Ligiei Pop în care veți putea regăsi sfaturi pentru un stil de viață sănătos! Cărțile vor putea fi găsite la standul Curtea Veche Publishing amplasat la locație.

Ligia Pop – o alimentație bogată în raw food

Ligia Pop promovează un stil de viață bazat pe un procent cât mai mare de alimente vegetale în stare crudă, neprocesate termic, pe lângă mâncare gătită vegetariană. Prin “gătit”, se înțelege prepararea cât mai lentă a alimentelor la cuptor, la aburi sau în slow cooker, fără prăjeli, rântașuri și alte alte procedee care pot diminua sau elimina calitățile crudităților.

Rețetele raw food promovate acoperă tot meniul și sunt 100% naturale. Ligia Pop încearcă să învețe părinții, cu ajutorul cărților de rețete publicate, al demonstrațiilor, claselor de gătit și al show-ului “Ligia’s Kitchen”, să pregătească deserturi sănătoase, lipsite de zahăr și totodată extrem de delicioase pentru copii și întreaga familie.

Denumirea “raw food” sau “raw vegan” înseamnă preparate fără foc (vegan = fără ingrediente de origine animală) în care alimentele de bază sunt:

✦ Legumele, într-o varietate cât mai largă

✦ Germenii și vlăstarii, surse majore de proteine complexe, ușor de asimilat și digerat

✦ Semințele si nucile, de asemenea surse de proteine și acizi grași esențiali

✦ Fructele în stare naturală sau uscate

✦ Superalimentele, cum ar fi algele marine, care reprezintă sursa cea mai complexă de minerale din lume, până la cacao raw și diverse prafuri vegetale bogate în nutrienți complecși.

Cu toate aceste ingrediente se pot face variații și combinații corecte din punct de vedere nutrițional, deosebit de delicioase, chiar și pentru gusturile gurmanzilor.

De ce să consumăm raw food?

Cercetările recente au demonstrat că suntem ceea ce măncăm: calitatea nutrienților din alimentație determină calitatea vieții noastre. Acest tip de alimentație se adresează întregului public care dorește să-și îmbunătățească sănătatea, să-și păstreze un corp mai tânăr și o minte mai ageră.

Astăzi, când piața este invadată de produse procesate, semipreparate, pline de înlocuitori, aditivi, conservanți, coloranți, potențiatori, amelioratori de gust și alte chimicale, când oamenii se îmbolnăvesc de boli cardiovasculare, diabet, obezitate, cancer și o multitudine de alergii, datorită unei diete necorespunzătoare, trebuie să îi informăm că există alternative alimentare mult mai sănătoase, mai gustoase, pline de vitalitate care, combinate într-o dietă corespunzătoare, pot reda corpului sănătatea ideală.