Curtea Veche Publishing participă între 21 şi 25 martie la cea de-a 33-a ediţie a Salonului de Carte de la Paris, unde România este ţară invitată de onoare. Salonul de Carte de la Paris este considerat cea mai importantă manifestare a pieței editoriale din Franța, cu o medie de 180.000 de vizitatori pe ediție. Salon du Livre reunește în fiecare an peste 1.000 de expozanți din 40 de țări, 30.000 de profesioniști ai pieței editoriale internaționale și peste 2.000 de autori din toata lumea. La ediţia din 2013, Curtea Veche Publishing are onoarea să participe cu mai mulți autori: ASR Principele Radu al României, Basarab Nicolescu, Adina Rosetti, Adrian Cioroianu.

Pe lângă bucuria de a avea cărţile editurii expuse în cadrul uneia dintre cele mai mari şi vizitate manifestări culturale pe plan internaţional, Curtea Veche Publishing a pregătit şi un eveniment special pentru diaspora românească din Paris. ASR Principele Radu al României a lansat vineri, 22 martie, în faţa admiratorilor Casei Regale ediţia bilingva în franceză şi engleză a cărţii Anul Regelui – L’Année du Roi / The King’s Year. Evenimentul a avut loc în prezența Alteței Sale și a invitaților din România: Iren Arsene, Manager Curtea Veche Publishing, și Adrian Cioroianu, istoric și scriitor. Oficiile de gazdă au fost făcute de Ramona Călin, director adjunct ICR Paris.

În seara zilei de 22 martie,  ASR Principele Radu al României a susţinut la Pavilionul României din cadrul  Salonului de Carte conferinţa “La spiritualité roumaine dans l’Europe du XXe siècle. Evenimentul s-a continuat cu lansarea oficială a cărţilor din Colecţia Regală si o sesiune de autografe.