Ziua de 25 octombrie a fost cu totul specială pentru editura noastră. Doamna Iren Arsene, Managing Partner Curtea Veche Publishing, a fost decorată cu Medalia Regele Mihai I Pentru Loialitate în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Palatul Elisabeta în prezența AALLRR Principesa Margareta, Principele Radu și Principele Nicolae ai României.

Mulțumim Casei Regale a României pentru distincția acordată. Este o mare onoare atât pentru doamna Iren Arsene, cât şi pentru întreaga editură și ne bucurăm că am putut sărbători chiar de ziua Majestății Sale Regelui Mihai I.

Motivele acestei decorări ne onorează şi ne motivează să continuăm ceea ce am început. Majestate, vă mulţumim!

Mihai I

 Prin grația lui Dumnezeu și voința națională

Rege al României

La toți de față și viitori Sănătate

Dorind a răsplăti meritele

Doamnei Irene Arsene

Pentru modul profesionist, dedicat și atent în care conduce activitatea Editurii Curtea Veche. Pentru colaborarea exemplară între Familia și Casa Mea și Editura Curtea Veche, care a rezultat în multiple succese literare. Pentru că prin strategia Editurii, caută să îmbogățească piața românească de carte cu lucrări variate, de calitate și care abordează subiecte curajoase. Pentru modelul inspirant pe care îl reprezintă în lumea cărții românești și europene. Pentru susținerea publică a valorilor, principiilor și activităților Familiei Mele.

Noi conferim Medalia Regelui Mihai Pentru Loialitate

Drept care îi dăm acest brevet subscris de Noi

Brevet nr.267  Dat în București la 25 octombrie 2012