Coaching Support Group s-au întors cu forțe proaspete din vacanță și vă invită la o nouă întâlnire cu tema Eficiență și productivitate în coaching. Invitatul lunii este Clementina Anghelache, antreprenor și editor al portalului Business-Edu.ro, al revistei AIDA și al suplimentului „Angajări” din România Liberă.

Sursă foto

Productivitatea este un indicator pentru eficacitatea unei persoane sau a unei organizații. Fiind un indicator, aceasta se poate măsura și se poate îmbunătăți. În cadrul acestei întâlniri, împreună cu Clementina Anghelache veți afla ce înseamnă productivitate, eficiența și eficacitate atât în propriul business, cât și în relația de coaching.

Întâlnirea va avea loc joi, 13 septembrie 2012, între orele 18:30 și 21:00 la sediul Avalon Management de pe strada Virgiliu, nr. 55 – 57, parter, sector 1, București (harta).

Participarea la eveniment se face numai pe baza de înregistrare si presupune o contribuție de 20 RON. Locurile sunt limitate și pentru a vă înscrie, completați formularul de aici.

Avalon Management, „Comunitate pentru dezvoltare și formare profesionala” este partener Noble Manhattan. Pentru mai multe informații despre eveniment, vizitați site-ul Coaching Support Group.