Luni, 7 mai 2012, a avut loc lansarea volumului „Eu și Timpul” de Margareta Pâslaru. La eveniment au participat criticul de film Magda Mihăilescu, realizatoarea TV Elise Stan şi Constantin Vlad, redactor-şef al editurii Curtea Veche. De asemenea, în public au fost prezenți numeroși prieteni ai autoarei din lumea artelor: Benone Sinulescu, Marina Voica, Cornel Constantiniu, Marin Moraru, Octavian Ursulescu și Adrian Daminescu.

Holul Muzeului Municipiului București a găzduit expoziția “Portrete de familie”, în cadrul căreia au fost expuse picturi și două busturi ce o ce o înfățișează pe artistă. Alături de aceste obiecte, au putut fi admirate șase creații vestimentare realizate de către Margareta Pâslaru pentru aparițiile pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Credit foto: Lucian Năstase

În seara lansării, Margareta Pâslaru a interpretat,  în acompaniamentul muzicianului Călin Grigoriu, melodia „Eu și Timpul”, o compoziţie proprie din 1981, pe versuri de Virgil Carianopol.  

Credit foto: Silviu Covaci

Aceasta nu a fost însă singura surpriză. Preocuparea artistei pentru cultivarea tinerelor talente muzicale este deja bine cunoscută, iar în acest an “Premiul Margareta Pâslaru pentru Originalitate Interpretativă” a fost decernat cântăreței de muzică folk Alina Manole.

Credit foto: Silviu Covaci

La eveniment au participat numeroși admiratori ai artistei pentru care holul muzeului s-a dovedit neîncăpător.

Credit foto: Lucian Năstase

Margareta Pâslaru a semnat autografe până la venirea nopții. Fiica sa, Ana Maria, i-a fost alături. Printre cei care au plecat cu un volum semnat s-au numărat Geanina Corondan, Alin Văduva și Andrei Kerestely.

Credit foto: Lucian Năstase

Mai multe despre lansare puteți citi și în articolele apărute în Gândul, Revista VIP sau pe Mediafax.ro.

În continuare puteți urmări un videoclip realizat în seara lansării.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=jepCQDekqVg&w=420&h=315]