Între 16 și 20 mai, Sala Dalles își deschide porțile pentru tradiționalul târg de carte Kilipirim. După cum bine îi sugerează și numele, târgul vă aşteaptă cu o mulţime de chilipiruri: titluri din toate domeniile la prețuri foarte mici, cu reduceri cuprinse între 10 și 70%.

Şi noi vom fi desigur prezenţi, cu volume din domenii cât se poate de variate: beletristică, poezie, self-help, nutriție, business și multe altele. Pregătim cărți din colecțiile noastre consacrate, chiar la prețuri de 5 sau 10 lei. Iată doar câteva dintre titlurile pe care le puteţi găsi cu preţ mult mai mic decât în librării: “Să gătim cu Jamie” de Jamie Oliver (60 lei, reducere de la 88 lei), “Zăpada” de Orhan Pamuk (19 lei, reducere de la 38 lei), “Carte regală de bucate” de ASR Principesa Margareta a României (30 lei, reducere de la 40 lei), “Trăiesc, deci mă abţin” de Mihaela Bilic (20 lei, reducere de la 35 lei).

Vă așteptăm bucuroși în cele cinci zile de târg, între orele 10.00 şi 20.oo, gata să vă recomandăm cele mai potrivite cărți pentru a vă completa biblioteca personală.

Detalii despre desfășurare și surprizele puse la cale de organizatorii Kilipirim găsiţi aici.