Când cineva ca Napoleon Hill, celebru autor american de literatură motivaţională, îţi spune „Calea spre succes a fost descoperită”, înseamnă că există un sâmbure de adevăr pe care poţi să-l descoperi citind volumul Calea spre succes. Sfaturi nepieritoare pentru zilele noastre, nouă apariţie la Curtea Veche Publishing. Cartea cuprinde un set de repere valabile şi aplicabile în prezent, ghidând pas cu pas către succesul pe care şi-l doreşte fiecare dintre voi.

Reperele lui Napoleon Hill:

„Viaţa e alcătuită dintr-un lung şir de decizii: a acţiona imediat, sau a lăsa ocazia să-ţi scape printre degete. Decizia de a face sau nu ceva ne poate afecta în bine sau în rău. Caracterul se construieşte pe baza influenţei pe care o exercită asupra noastră nesfârşitul şir de decizii pe care suntem obligaţi să le luăm de-a lungul vieţii”.

„TU eşti cea mai importantă persoană din întreaga lume. În tine se regăsesc toate elementele unui om de succes. În tine se află toate acele forţe latente care te vor ajuta să-ţi împlineşti dorinţele – fie că ţin de succes, sau de fericire. Acest articol te va ajuta să realizezi că eşti un om de valoare – şi cea mai importantă persoană din lume.”

„Niciun om nu poate deveni o adevărată forţă în comunitatea lui sau nu se poate bucura de un succes de durată, până când nu învaţă să-şi asume propriile greşeli şi eşecuri.”

„Pe an ce trece, sunt din ce în ce mai convins că, dacă vieţile noastre par a fi irosite, este din pricina dragostei pe care n-am oferit-o, a puterii pe care n-am folosit-o şi a acelei prudenţe egoiste care nu vrea să rişte nimic, şi care, temperându-ne suferinţa, ratează şi fericirea.”