Indiferent ca esti angajat, manager, liber profesionist sau antreprenor, cantitatea de energie pe care o consumi in a fi iritat, nefericit la locul de munca este egala cu cantitatea de energie pe care o poti investi in a excela la locul de munca.

 Cum ar fi ca munca pe care o faci sa aiba valoare pentru cei din jurul tau? Ti-ai simti increzator sa muncesti “ca sa devii” si nu “ca sa strangi”? Ti – ai dori sa te trezesti dimineata si sa fii nerabdator sa mergi la munca? – acestea sunt doar cateva din lucrurile pe care vrem sa le resimti in urma participarii la workshopurile saptamanale “Excelez la locul de munca”.

 Pe parcursul a 3 ore in fiecare saptamana, te invitam alaturi de partenerii nostri  sa iti investesti timpul si aptitudinile pe care le-ai insusit pana acum pentru a excela. Acesta este scopul seriei de workshopuri “Excelez la locul de munca”: sa descoperi moduri noi de a munci, care sa iti aduca satisfactie si rezultate bune.

 Cateva rezultatele pe care le poti asimila sau imbunatatii participand la aceste workshopuri:

  1. Claritate in actiunile pe care le ai de facut ca sa excelezi
  2. Concentrarea atentiei in directia excelentei
  3. Invatarea unor noi moduri de a munci astfel incat sa creezi valoare in jurul tau
  4. Invatarea unor noi moduri de a comunica astfel incat sa fii eficient
  5. Concentrarea pe construirea de valoare ci nu pe rezolvarea de probleme
  6. Perspective noi si actiuni cu aplicabilitate imediata la locul de munca
  7. In cadrul workshopurilor “Excelez la locul de munca” ne concentram asupra ta – asupra modului in care iti poti gasi cele mai bune si eficiente solutii pe care sa le pui in practica incepand de a doua zi.
  8. Acompaniat de un coach profesionist, vei descoperi care sunt cele mai bune modalitati practice prin care poti sa excelezi in ceea ce faci.

 Editura Curtea Veche va fi prezenta la fiecare workshop cu volume care te pot ajuta sa te autodepasesti pe plan profesional si cu premii pentru cei mai interesati de acest domeniu.

*”Excelez la locul de munca” este un proiect initiat de Rodica Obancea si sustinut de Excelez.ro .  Mai multe despre program, module, teme si tarife  pe blogul www. excelezlamunca.wordpress.com.

Inscrieri sau intrebari la aadelinabadea@gmail.com sau 0740 22 16 85.

 

“Progresul vine din intrebari, nu din raspunsuri.” ~ Rodica Obancea

 

Mai multe informatii despre Rodica Obancea, poti gasi pe http://www.successcoaching.ro