Cea mai mare descoperire in viata unei persoane este atunci cand realizeaza ca poate invata tot ce este nevoie pentru a-si atinge orice obiectiv stabilit, spune Brian Tracy – consultant de business si speaker motivational care vorbeste in fiecare an in fata unui auditoriu de cel putin 250,000 de persoane in peste 55 de tari.

Seminarul sustinut de Brian Tracy – Psihologia Succesului va avea loc pe 6 Octombrie 2011, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms, sala Londra. Organizatorul evenimentului este Inter Contact Romania.

Principalele expuneri pe care Brian Tracy le va prezenta audientei din Romania pe data de 6 Octombrie sunt:

  • Cele mai eficiente tehnici de vanzari
  • Arta de a stabili si a atinge obiective
  • Tehnici de gestionare a timpului

Fiecare participant la seminar va beneficia de informatii clare, documentate, concret formulate, precum si principii demonstrate de-a lungul timpului. Fiind urmate, acestea ofera garantia unei performante inalte pentru fiecare aspect al vietii, spune Brian Tracy.

Unele dintre cele mai valoroase recomandari pe care participantii le vor primi sunt legate de ceea ce distinge oamenii de succes de ceilalti, de modul de utilizare a tehnicilor pentru obtinerea de vanzari maxime si de obtinerea unei vieti semnificativ mai productive in orice arie, domeniu.

Brian Tracy este unul dintre cei mai bine vanduti autori de literatura self-help de la Editura Curtea Veche. Unele dintre volumele pe care probabil ca le-ati citit pana acum sunt:

 

 Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa de Brian Tracy

“Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa” prezintă un sistem clar şi concis menit să vă dezvăluie structura mentală necesară pentru a avea succesul dorit pe fiecare plan al vieţii.

Brian Tracy se axează îndeosebi pe importanţa fixării scopurilor, pe disciplina gândirii şi pe dorinţa de a reuşi în pofida oricărui obstacol. Cele douăsprezece principii descrise în carte sunt menite să ajute pe oricine porneşte pe drumul împlinirii totale atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Autorul este unul dintre cei mai cunoscuţi oratori profesionişti şi o personalitate în lumea afacerilor de astăzi.

 

Cum conduc cei mai buni lideri (ediţia Capital) de Brian Tracy

Aveţi tot ce vă trebuie ca să fiţi un lider? Ar fi bine să aveţi. Fiindcă, până şi în vremuri liniştite, doar liderii cei mai focalizaţi, mai eficienţi şi mai capabili reuşesc să-şi motiveze echipele pentru obţinerea unor succese remarcabile. Dar acum, în timp ce traversăm apele tulburi ale unor vremuri de criză, competiţia e mai înverşunată ca oricând. A fi lider este o artă. Iar cartea de faţă prezintă remarcabilele atribute ale liderului într-o manieră provocatoare. Veţi descoperi strategii şi abordări de succes, deja testate de numeroşi manageri şi antreprenori, provenind dintr-o mare diversitate de domenii profesionale. Aveţi în faţă un ghid plin de secrete şi tactici care vă vor ajuta să vă definiţi stilul ideal de conducere; să conturaţi o viziune captivantă a viitorului; să vă comunicaţi ideile într-o manieră abilă; să stabiliţi priorităţi, ţinte de perspectivă şi obiective clare; să angajaţi şi să păstraţi oamenii cei mai capabili; să recunoaşteţi oportunităţile şi să acţionaţi imediat; să rezolvaţi mai repede problemele şi să luaţi decizii mai bune; să delegați în mod eficient și să îndepliniți mai multe sarcini într-un timp mai scurt. În final, înarmați cu toate aceste resurse, nimic nu vă va sta în cale.

Brian Tracy este unul dintre cei mai populari consultanti de business din lume in domeniul dezvoltarii profesionale si personale. Pornind de la zero a obtinut rezultate remarcabile, devenind unul dintre putinii oameni ai planetei care au descoperit ca, prin puterea motivatiei si prin metode corecte, poti realiza orice iti doresti si poti atinge orice obiectiv.

Pas cu pas, prin propriile abilitati, prin inteligenta si autodisciplina, Brian Tracy a reusit sa dezvolte o cariera de invidiat si astazi reprezinta unul dintre consultantii business de top din S.U.A. Printre clientii sai se regasesc peste 500 companii, unele dintre ele facand parte din Fortune 500 ca Hewlett Packard, IBM, Ford, Federal Express si altele. In plus, Brian Tracy este unul dintre cei mai marcanti speakeri pe subiecte ca “Vanzari mai Bune”, “Strategii de Business”, “Leadership” si “Dezvoltare Profesionala si Personala”.

Brian Tracy este autorul a 49 de carti vandute in peste 52 de tari. A realizat peste 300 de programe de training audio si video, printre care si “Psihologia Succesului”, un simbol si reper al oamenilor de succes.

PPrintre cărţile sale apărute la Curtea Veche Publishing se numără Viitorul depinde de tine (2003), Realizarea ţelurilor (2006), Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa (2006), Începe cu ce nu-ţi place (2008).

Mai multe detalii despre seminarul “Psihologia Succesului” (6 Octombrie 2011, Bucuresti, Crystal Palace Ballrooms, Sala Londra) puteti gasi pe site-ul dedicat evenimentului: http://brian-tracy.eu/ro

Pentru inscrieri si detalii suplimentare: 021.203.47.48, 0766.33.14.08, office@intercontactro.com