De 1 iunie, Curtea Veche Publishing și Evenimentul Zilei vă oferă cel mai inspirat cadou pentru copiii dumneavoastră. Cartea Desenează frumos lumea din jur îi va iniţia activ pe micuţi în tehnicile de bază ale desenului şi ale colajului, învăţându-i că orice obiect poate fi folosit în exprimarea imaginaţiei, de la un şerveţel de hârtie, până la o jumătate de cartof crud.

Orice copil poate deveni  un micuţ Picasso urmărind indicaţiile precise din paginile cărţii, cu singura condiţie de a  îndrăgi culorile.

Un mijloc prin care părinţii îşi pot petrece timpul cu micuţii lor într-un mod constructiv şi interactiv, Desenează frumos lumea din jur le va permite copiilor să îşi descopere talentul artistic şi să scoată la iveală creaţii minunate.

Combină creioane, acuarele şi carioci într-un peisaj de iarnă

În carte micuțul dumneavoastră va descoperi cum poate folosi diferitele tipuri de culori şi instrumente de scris pe aceeaşi planşă. Pe un fond de acuarelă, se aştern steluţe cu cretă albă sau galbenă, se lipesc o mulţime de căsuţe desenate în cariocă şi decupate dintr-o hârtie mai groasă şi se adaugă, cu multă atenţie, sania lui Moş Crăciun, trasă de un ren cu zâmbet larg.

Exersează formele geometrice pentru a desena prinţese dansatoare

Pentru fetiţe, concursul Cine desenează cea mai frumoasă prinţesă este marea încercare, iar dacă proporţiile sunt greşite, totul se transformă într-o catastrofă. La pagina 14 din cartea noastră, copii învaţă cum să deseneze prinţese minunate doar din linii curbe! Imaginaţia lor este eliberată, însă, în momentul în care ajung să brodeze rochiile prinţeselor dansatoare.

Foloseşte reviste vechi pentru un colaj vesel, de primăvară

Revistele vechi pot fi adevărate comori atunci când nu mai avem destule creioane colorate sau când avem nevoie de culori mai omogene sau de imagini mai bine conturate, de fundal. Lipiţi flori pe o foaie întreagă de hârtie şi desenaţi printre ele mici zâne, cu baghete magice în mână. Veţi obţine o planşă dinamică şi originală, care poate fi folosită şi ca felicitare pentru ocazii speciale.

Desenează frumos lumea din jur este un prilej de amuzament în familie şi de bucurie a copiilor creativi şi iubitori de desen. O bucurie disponibilă de la 1 iunie la toate chioșcurile de ziare numai cu Evenimentul zilei.