“Să desenăm frumos lumea din jur” este îndemnul pe care, de Ziua Copilului, îl adresăm copilului dumneavoastră împreună cu Evenimentul zilei. Începând de miercuri, 1 iunie, cartea care îi învață pe micuții creativi tehnicile de bază ale desenului şi ale colajului poate fi găsită la chioșcurile de ziare la preţul special de 14,99 lei.

Cu această ocazie, vă invităm și la concurs: povestiți-ne o ispravă a copilului dumneavoastră sau trimiteți-ne un desen de-al lui, însoţit de o explicaţie scurtă a acestuia. Nu există restricţii privind temele abordate: aşteptăm desene inocente, haioase, creative, fără pretenţii de opere de artă, şi întâmplări inedite din viaţa copilului.

Cele mai haioase 5 poveşti şi cele mai reuşite 5 desene vor fi premiate. Câştigătorii vor primi gratuit un exemplar din cartea “Desenează frumos lumea din jur”, dar şi alte cărţi.

Trimiteți desenul sau povestea prin intermediul formularului de pe evz.ro sau la adresa ziuacopilului[at]evz.ro. până la 1 iunie inclusiv. Câştigătorii vor fi anunţaţi atât pe site-ul evz. ro, cât şi în ziarul de joi, 2 iunie.