Sâmbătă și duminică îi invităm pe aceia dintre voi interesați de dezvoltarea lor profesională și personală la Excelez – un eveniment educațional ce cuprinde Workshopuri, Funshopuri, Expoziție oferte cursuri, Book Corner, Career Corner, Povești de succes, Coaching – toate pe 14 și 15 Mai la Hotel Intercontinental.

Pe noi ne veți găsi în zona Book Corner cu cele mai căutate titluri din domeniu: “De ce eșuează un CEO” de David Dotlich și Peter Cairo, “Un IQ financiar mai bun” de Robert Kiyosaki, “Lebăda neagră” de Nassim Nicholas Taleb, “Cum să vorbim în public” de Dale Carnegie, “Profesionist în vânzări” de Nido R. Qubein.

De asemenea, duminică, de la ora 17.00, în cadrul workshopului susținut de Mihaela Feodorof de la Yourway – Life and Career Counseling, vom lansa volumul “Riscurile accentuării punctelor forte” de Robert B. Keiser.

Mihaela Feodorof – Sursa foto: Young Professionals Club

Excelez

Workshopuri cu locuri încă libere în programul evenimentului:

1. Start your IT Career. From zero to hero!

2. Fugi, lupta sau comunica! – răspunsul non-verbal la stres și strategii non-verbale de influențare și persuasiune

3. Think success Learn English – despre cele mai noi și mai moderne metode de predare de a vă îmbunătați cunostințele de limba engleză!

4. Povești de succes – invitat Ana Maria Andronic – Senior Associate la casa de avocatura Biris Goran, specializată în drepturi de proprietate intelectuală și Internet

Nu uitați să vă înscrieți pe site la fiecare workshop în parte dacă nu ați facut-o încă. Recomandați și colegilor, prietenilor sau partenerilor de business acest eveniment și workshopuri din program care credeți ca i-ar ajuta și interesa. Vedeți tot programul evenimentului aici .

Printre ofertele de cursuri și programe prezente la standuri: limbi străine, management, marketing, IT, leadership, vânzări, tehnici de negociere, antreprenoriat, dezvoltarea abilităților manageriale, project management, time management, public speaking, investiții, educație non-formală, coaching, etc.

Participanții pot beneficia și de o scurtă consiliere în carieră, simulări de interviuri în cadrul Career Corner, o analiză a CV-ului oferite de HART – www.hart.ro, în cadrul cărora descoperiți cum să vă valorificați experiența profesională acumulată. Așadar cei interesați sunt așteptați la eveniment cu CV-ulactualizat.

În zona Book Corner, vă așteptăm cu cele mai noi apariții editoriale la Standul Editurii Curtea Veche.

De asemenea, în cadrul sesiunilor de consiliere profesională și personală participanții care s-au înscris pe site în prealabil au oportunitatea de a întâlni traineri și coachi de succes din România, cu care puteți discuta individual despre găsirea unor strategii-cheie pentru performanța în viața profesională și personală.

Taxa de intrare/zi/persoana: 5 lei

Mai multe detalii pe www.excelez.ro sau la adresa contact@excelez.ro