În perioada 25-28 martie 2021, Curtea Veche Publishing va lua parte la prima ediție a târgului online de carte și experiențe culturale LibFest, organizat de Libris. După 16 ani, târgul de carte organizat de cocheta librărie din Brașov se mută în mediul online. Cea mai mare parte a ofertei editoriale Curtea Veche Publishing va fi redusă cu 35%-50% pe site-ul Libris.ro și cititorii vor putea paticipa la întâlniri virtuale cu personalități precum Alteța Sa Regală Principele Radu al României, istoricul Adrian Cioroianu, autoarea de cărți pentru copii Harriet Muncaster.

Curtea Veche Publishing se va află printre cele 100 de edituri cu standuri virtuale pe Libris.ro, unde se vor regăsi peste 25.000 de titluri, însumând 1 milion de volume care vor putea fi achiziționate cu reducere. Printre titlurile cele mai noi de la Curtea Veche Publishing, cititorii vor putea găsi și: ultima carte de bucate a lui Jamie Oliver, VEG; romanele Marinei Stepnova, Lecții de italiană și Femeile lui Lazăr; O nouă cale. Lecțiile coronavirusului de Edgar Morin; ultima carte a lui Marian Godină, Pădurea; reeditarea bestsellerului Toți marketerii sunt mincinoși de Seth Godin și multe altele.

Pe lângă reduceri, Curtea Veche Publishing a pregătit, împreună cu organizatorii, oferte speciale de cărți cu autograf și evenimente online cu unii dintre cei mai îndrăgiți autori ai momentului: Alteța Sa Regală Principele Radu al României, Harriet Muncaster (creatoarea seriei de cărți pentru copii Isadora Moon), istoricul Adrian Cioroianu, psihologul Gáspár György, Alex Donovici (co-autorul colecției de cărți pentru copii Poveștile Cristinei și cel mai vândut autor de cărți pentru copii la Curtea Veche Publishing în 2020), Raluca Kișescu (autoarea cărții Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio) și Georgiana Gerea (autoarea volumului Tehnici de învățare).

Evenimentele vor putea fi urmărite gratuit pe paginile de Facebook Libris.ro și Curtea Veche Publishing. Găsiți programul complet al evenimentelor mai jos:

Joi, 25 martie

10:30 – Lansarea volumului Tehnici de învățare de Georgiana Gerea.

21:30 – Lansarea volumului Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio de Raluca Kișescu. Alături de autoare, la eveniment vor participa Alice Năstase Buciuta (redactor-șef la revista Tango-Marea Dragoste) și Marius Pancu (jurnalist Digi24). Eveniment moderat de Miruna Meiroșu (PR Manager Curtea Veche Publishing).

Vineri, 26 martie

11:30 – Lansarea volumului Secolul XXI și Casa Regală în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României. Eveniment moderat de Nicolae Pepene (directorul Muzeului Județean de Istorie Brașov).

12:00 – Lansarea volumului O țară se construiește zi de zi. Cea mai frumoasă poveste, vol. al III-lea de Adrian Cioroianu. Alături de autor va vorbi Valer Rus (directorul Muzeului „Casa Mureșenilor” din Brașov”). Eveniment moderat de Sever Gulea.

Sâmbătă, 27 martie

10:30 – Dialog despre seria de cărți pentru copii Isadora Moon, cu Harriet Muncaster (autoare și ilustratoare). Eveniment moderat de Miruna Meiroșu (PR Manager Curtea Veche Publishing).

Duminică, 28 martie

10:30 – Lansarea volumului pentru copii Ale și sufletul cărților de Alex Donovici (co-autorul colecției Poveștile Cristinei).

12:30 – Psihologul Gáspár György despre cărțile sale, Mindfulness urban și Copilul invizibil. În dialog cu scriitoarea Petronela Rotar.

Partener monitorizare presă: Klarmedia